Havi hírek
2017. szeptember 28. csütörtök - 11:27:02 -- Egészség, egészségügy -- 0

Népszava Online

Hiába adott ki új állásfoglalást az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete (EASAC), miszerint nincs bizonyíték arra, hogy a homeopátiás szerek bármely betegség esetén hatékonyak lennének, a gyógyszertárakból, ezzel még nem lehet kitakarítani a hatástalan készítményeket.

Placebo

Tovább...2017. szeptember 28. csütörtök - 11:14:43 -- Érdekes -- 0

Index

Halak estek az égből Mexikó északkeleti részén, írja az MTI az AP amerikai hírügynökség alapján

Tamaulipas városának polgári védelme nyilatkozatban számolt be a szemerkélő halesőről. Mint írták: enyhe eső kíséretében kisméretű halak potyogtak az égből a tengerparti Tampico városára.

A jelenség ugyan ritka, de már ősidők óta tapasztal ilyet az emberiség. A tudományos magyarázat szerint tornádók szívóhatása révén kerülnek halak a levegőbe, hogy aztán távolabb kipotyogjanak a forgószél katlanából.

Tovább...2017. szeptember 28. csütörtök - 10:59:35 -- Bulvár -- 0

HVG

Felborította az RTL Klub terveit Stohl András azzal, hogy a Tv2-höz igazolt, most például fejtörést okoz, mi legyen a karakterével a Válótársak című sorozatban – írta a Blikk. A Tv2 nem engedi vissza, azt mondják, nem lehet a Fradiban és az Újpestben is játszani egyszerre.

Az RTL Klub Válótársak című sorozatában Stohl András az egyik elvált férfit alakította – idézte fel a Blikk.

Tervezett a színésszel a csatorna, már meg is kezdték a jövő nyári forgatások előkészítését, amikor Stohl András távozott.

Tovább...2017. szeptember 28. csütörtök - 10:36:30 -- Politika -- 0

168 Óra Online

Nyomtass te is! néven szamizdat mozgalom indult Magyarországon a Fidesz totális vidéki médiafölényének megtörésére – derül ki a Népszava cikkéből.

Tovább....