Havi hírek
2017. szeptember 21. csütörtök - 11:49:59 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

A kisautó tulajdonosa csupán egy kevéssel gurult be a felfestett vonalon belülre, de kapásból szigorú büntetést kapott.

Tovább...2017. szeptember 21. csütörtök - 11:47:23 -- Média -- 0

Népszava Online

Demcsák Zsuzsa keddi megbeszélése az ominózus péntek reggeli szereplése után nem tartott sokáig, a műsorvezetőt a már megírt szerződészárás várta, amit alá is írt - írja a Bors.

A szerződésbontás közös megegyezésről szól, ami - mint a lap írja - igen gáláns hozzáállás az ATV részéről, Demcsák viselkedése után. Mint ismert, még csak két hete volt a műsorvezető a csatornánál, amikor az ATV Startban igen különösen viselkedett, és meglehetősen furcsa kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak, az MSZP EP-képviselőjének, illetve többször is belegabalyodott a mondanivalójába.

Az ATV az interjú miatt kirobbant botrány után azonnali hatállyal felfüggesztette, levette a képernyőről a műsorvezetőt, és belső vizsgálatot indítottak az ügyben.

Tovább...2017. szeptember 21. csütörtök - 11:30:47 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

Öt 18 és 20 év közötti fiatal férfit tartanak előzetes letartóztatásban, mert a gyanú szerint szexre kényszerítettek egy 16 éves lányt egy kelet-magyarországi házibuliban pár héttel ezelőtt – írta a Bors.

Tovább...2017. szeptember 21. csütörtök - 10:58:56 -- Időjárás -- 0

HVG

A sok eső veszélye miatt Budapestre és kilenc megyére adtak ki figyelmeztetést, most viszont újabb érkezett: négy megyében és a fővárosban nagy szél is lesz.

Tovább...