Havi hírek
2017. szeptember 20. szerda - 12:15:49 -- Időjárás -- 0

!!444!!!

A Nyugat-Dunántúlon bele kell törődni, hogy estig borult borult lesz az idő további esővel, záporral, csak estefelé szűnhet meg a csapadék. 

Az ország többi részén a többnyire erősen felhős ég mellett legalább rövid, de az Alföld délkeleti részén hosszabb időre is kisüt a nap, és elszórtan eső, zápor, a keleti, északkeleti megyékben zivatar is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 13 és 19, az Alföldön 20, 23 fok között valószínű. Késő estére 11, 17 fok közé hűl le a levegő. (met.hu)

Tovább...2017. szeptember 20. szerda - 12:01:20 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

Népszava Online

A dél-afrikai Wits Egyetem kutatóinak sikerült létrehozniuk a közvetlen agy-internet kapcsolatot.

Tovább...2017. szeptember 20. szerda - 11:30:29 -- Tudomány, technika, csillagászat -- 0

HVG

Magyar idő szerint hétfőn és kedden zajlott le az a ritka égi jelenség, melynek során a Hold még a teljes napfogyatkozásnál is egocentrikusabb szereplőként tűnt fel az égbolton.

Tovább...2017. szeptember 20. szerda - 11:08:48 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Apróságnak tűnik, de sokadjára kifejezetten zavaró volt eddig, hogy az e-mailekben található címeket, telefonszámokat és egyéb kapcsolati adatokat nem linkelte a Gmail, így azt csak kimásolva lehetett használni.

Mostantól ennek vége: egy érintésre működik az e-mail küldése és a telefonhívás indítása. Mivel a világ egyik legnépszerűbb e-mail-szolgáltatása a Gmail, a felhasználók azt feltételezhetik róla (jogosan), hogy minden szempontból naprakész, és a trendeknek megfelelő friss fejlesztések mind megtalálhatók benne.

Tovább...2017. szeptember 20. szerda - 11:03:43 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Hát ennél mesésebbet nem lehet ki sem találni. Ezeknek mindig van ilyen becsípődésük. A Patyomkin-falvakról mindenki hallott, ahogy az 1936-os berlini olimpia mézesmázos, hazug külsőségeiről is. Nálunk meg ez van. Szemétszedő gyerekek Felcsúton.

Hamár. Polt Péter legfőbb sikaművész volt kedves válaszolni Demeter Márta LMP-s képviselő azon kérdésére, hogy azeri pénzmosási ügy magyarországi vonatkozásai ügyében hol tart a nyomozás. Konkrétan sehol – mondta Polt művész úr -, merthogy nem is indult vizsgálat. Ugyanis Polt is csak a sajtóban olvasta, arról hivatalosan nincs tudomása.

Tovább...2017. szeptember 20. szerda - 10:08:59 -- Blog -- 0

HVG

Európa élvezi a pénzesőt. De látja azokat, akik miatt veszélybe került.

Tovább...