Havi hírek
2017. szeptember 17. vasárnap - 12:44:04 -- Blog -- 0

Gépnarancs

Öt évvel ezelőtt, 2012. szeptember 12-én Rogán Antal meghajolt a hölgyek akarata előtt.

Tovább...2017. szeptember 17. vasárnap - 12:31:45 -- Időjárás -- 0

Népszava Online

Vasárnap kezdetben többnyire erősen felhős lesz az ég, lehet zápor, zivatar is, majd délutántól szakadozik, csökken délnyugat felől a felhőzet.

Fagyi

Tovább...2017. szeptember 17. vasárnap - 12:23:31 -- Időjárás -- 0

Népszava Online

Hat magyar, köztük két kisgyerek vár arra Curacao szigetén, hogy hazahozza őket a magyar állam - írta az RTL Klub Híradója alapján az Index. 

Az Irma hurikán sújtotta Saint Martin szigetéről még a hét elején vitték oda őket egy bérelt géppel, de a Curacaóra küldendő NATO-gép szombaton elromlott. A gép Pápára hozta volna őket, de az egyik érintett, egy asszony szerint a külügy csak annyit közölte: sajnálják, ennyit tudtak segíteni.

Tovább...2017. szeptember 17. vasárnap - 11:23:08 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Pesti Bulvár

Hogy hol vannak a Nemzeti „Hágta” szerencsétlen résztvevői, maguk a lovak..? Az ’56-os emlékművet szarják körbe a Felvonulási tér macskakövein csúszkálva, mert valamelyik úr/elvtárs, mint a régi szép komenista időkben, 80 milliót zsebre tett, de nem maradt utána más, mint egy nagy lóf@sz.

Bár beszédében nem ejtett szót Geszti Péterről, az eredeti ötletgazdáról, Székely Tibor csak a szépre emlékezett:

„Tíz éve a vágta alapítói mertek nagyot álmodni, a lovaglás, a lovak és a hagyományőrzés szeretetét akarták megosztani mindenkivel” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg a hétvégi eseményt a vágta főkapitánya.

Tovább...2017. szeptember 17. vasárnap - 11:16:09 -- Gazdaság -- 0

168 Óra Online

Törvényjavaslatot nyújt be az MSZP azért, hogy a kormány az átlagfogyasztás mértékéig 32 százalékkal csökkentse a földgáz, 10-10 százalékkal pedig az áram- és a távhőfogyasztás költségeit. Időszerű volna az árváltozás, hiszen miközben az energia egyre olcsóbb, a magyar fogyasztók terhei évek óta nem csökkentek.

A Fidesz eddig kilencszer mondott nemet az árak mérséklésére az Országgyűlésben, most azonban a választások közeledtével nem kizárt, hogy még a téli fűtési szezon beindulása előtt előáll egy szociális alapú költséglefaragással. Fedezet van rá: a rezsicsökkentés miatt az államkasszában landoló milliárdok. A kormánynak tavaly volt egy olyan döntése, amely kivételesen az átláthatóságot szolgálta. Arra viszont nem gondoltak, hogy lesz olyan ellenzéki képviselő, aki ezt kihasználva veszi a fáradságot, és beleássa magát a számokba.

Tovább...