Havi hírek
2017. szeptember 16. szombat - 12:38:55 -- Bulvár -- 0

24 HU

Mint megírtuk, Mága Zoltán egy Barbra Streisanddal összephotoshoppolt közös képet osztott meg a Facebook-oldalán.

A hegedűművész a fotó mellé ezt írta: “Amikor én még legény voltam…”

Aztán valaki kiszúrta, hogy a képek közötti felbontás különbség és a fények miatt biztosan nem eredeti a felvétel. Ráadásul a kép eredetije is előkerült, amelyen Barbra Streisand nem Mága Zoltánhoz, hanem Celine Dionhoz bújik hozzá.

Tovább...2017. szeptember 16. szombat - 12:30:27 -- Média -- 0

Népszava Online

A Facebook-on pénteken többen is megosztották azt a videót, amelyen a műsorvezető aznap az ATV reggeli műsorában igen különösen viselkedett, és meglehetősen furcsa kérdéseket tett fel az MSZP EP-képviselőjének, Szanyi Tibornak, illetve többször is belegabalyodott a mondanivalójába.

A Blikk információi szerint ezzel a "produkcióval" veszélybe is került Demcsák Zsuzsa pozíciója az ATV-nél. A csatorna sajtófőnöke, Kele Eszter megerősítette, hogy belső vizsgálat indul az interjú miatt. A lap információi szerint a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre. Végső döntés akkor születik, amikor Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről, de az biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd az Egyenes beszéd, noha a tervek szerint eredetileg Demcsák ült volna a stúdióban.

Tovább...2017. szeptember 16. szombat - 12:18:32 -- Külföld -- 0

HVG

Kétszáz ingyenpizzát osztott ki az egyik közeli londoni pizza-étterem a metróban elkövetett pénteki merénylet helyszínén dolgozó mentősöknek és rendőröknek.

Tovább...2017. szeptember 16. szombat - 12:05:23 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

Menedzsment Fórum

Folytatódott az internetpiac dinamikus bővülése a második negyedévben; az előfizetések száma túllépte a 9,1 milliót, és 8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit - írta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai Tükör című kiadványában.

A piac koncentráltsága ugyanakkor magas, az előfizetések több mint 96 százalékát 10 szolgáltató biztosította. Az internet-előfizetések 82 százalékát egyéni, 18 százalékát üzleti szerződések adták, az előbbiek részaránya 1 százalékponttal növekedett, az utóbbiaké ugyanilyen mértékben csökkent az előző év azonos időszakához képest.

Tovább...2017. szeptember 16. szombat - 12:02:10 -- Kultúra -- 0

Magyar Nemzet

A Sőth Sándor által megformált Pierre alakja beírta magát a halhatatlan klasszikusok közé

Tovább...2017. szeptember 16. szombat - 11:13:18 -- Időjárás -- 0

Index

Hurrikánnak minősítette a mexikói Alsó-Kalifornia felé haladó Norma trópusi vihart helyi idő szerint péntek este az amerikai Nemzeti Hurrikánközpont (NHC).

Közép-európai idő szerint hajnali négykor a Norma Cabo San Lucastól 435 kilométerre délre volt, és észak-északnyugati irányba haladt óránkénti négy kilométeres sebességgel - tette hozzá a miami székhelyű intézet.

Az ötfokozatú Saffir-Simpson-féle hurrikánskála egyes szintjére besorolt Normát akár óránkénti 121 kilométeres széllökések is kísérhetik. A hurrikán a következő napokban tovább erősödhet az NHC várakozásai szerint.

A központ előrejelzései alapján a Norma hétfőig elérheti az Alsó-Kalifornia mexikói szövetségi állam déli részén található népszerű üdülőhelyeket, majd fokozatosan veszít erejéből.

Tovább...2017. szeptember 16. szombat - 10:39:53 -- Külföld -- 0

HVG

A legmagasabb szintűre, azaz kritikusra emelték Nagy-Britanniában a terrorfenyegetettség szintjét, ami azt jelenti, hogy a hatóságok szerint nagy bármelyik pillanatban bekövetkezhet egy merénylet.

Tovább...2017. szeptember 16. szombat - 10:20:28 -- Blog -- 0

Gépnarancs

Fiúk, nem kellett volna. De most tényleg! Nem érdemeltünk meg titeket.

Még emlékszünk az első lépéseitekre. Amikor az új, szabadon választott parlamentben minden képviselőtársatok asztalára egy-egy narancsot tettetek. Azóta a narancs megrohadt. Nincs nála gyomorforgatóbb gyümölcs, amerre a szem ellát.

Akkor még kedveseknek látszottatok, fiatalnak, hamvasnak. És úgy hadartatok, hogy senki sem értette, mit mondtok. Talán ez volt a szerencsétek, és ez lett a Magyarország balszerencséje

Tovább...