Havi hírek
2017. szeptember 13. szerda - 12:05:49 -- Belföld -- 0

Eduline

Mikor lesz az őszi szünet, mikor kezdődik az idei őszi érettségi, és mikor kell átállítani az órákat? Az összes fontos őszi dátum egy helyen

Or

Tovább...2017. szeptember 13. szerda - 11:58:24 -- Média -- 0

24 HU

Pár napja nyílt levelet fogalmaztam Stohl Andrásnak, én naiv, arra buzdítva, hogy ordítson, ha kell, s ha úgy érzi, hogy neki is kell.

Nem tudom, olvasta-e, de hogy tojt rá, tény.

Eztán Karafiáth Orsolya remek írása jelent meg, azt követően, hogy kitudódott: Stohlt megvásárolta a TV2.

Tovább...2017. szeptember 13. szerda - 11:53:40 -- Politika -- 0

HVG

Lefokozták vagy mennybe ment azzal, hogy a Fidesz frakcióvezetői székéből átült egy tárca nélküli miniszteri bársonyszékbe?

Tovább...2017. szeptember 13. szerda - 11:39:25 -- Belföld -- 0

HVG

Barna medvék nyomait fedezték fel néhány nappal ezelőtt Kánó határában, a települést Ragállyal összekötő út közelében – írta az Észak-Magyarország szerdán.

Tovább...2017. szeptember 13. szerda - 11:30:08 -- Bulvár -- 0

HVG

A NAV szerint manipulálhatták a cég könyvelését.

A Bors információja szerint a műsorvezető cége, a Frizbi Entertainment Kft. ellen 2016. tavaszán kezdett vizsgálódni a NAV. Ezzel párhuzamosan, június 16-án az Egyesült Királyságban bejegyezték a GB-UA Entertainment Ltd. társaságot, ami csupán 13 napja létezett, amikor összeállt a Hajdú vezette céggel. A napilap, amely holnapra ígért "leleplező részleteket" Hajdú cégügyeiről, azt írja, "ügyvezetők és milliók jönnek-mennek abban a cégben, amellyel korábban műsorokat gyártott Hajdú Péter. Ezek a mozgások felkeltették az adóhivatal figyelmét is."

Tovább...2017. szeptember 13. szerda - 11:22:30 -- Európai Unió -- 0

HVG

Az Unió helyzetéről szóló beszédet tartja szerda reggel az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén Jean-Claude Juncker. A hagyományos évadnyitó beszédet idén nagy várakozás előzi meg.

Tovább...2017. szeptember 13. szerda - 10:53:36 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Hát tényleg. Ha nem vidra, akkor mi? Jóreggelt, szerda van, meg szeptember dereka. Nekem is kicsit fájt ma hajnalban, amikor szólt az ébresztő, de biztos ez pszichés alapon van. Viszont legalább nem lógok ki a sorból. Pszichésen. Ugyanis az az érzésem, hogy egy brutálnagy elmegyógyintézetben ébredek és fekszem, elég könnyen elhatalmasodik rajtam újabban.

És ehhez semmi mást nem kell tennem, mint kinyitnom reggel az internetet. Az pedig, hogy egész nap nyitva van, csak súlyosbítja a helyzetet. Például a nemzetbiztonsági bizottság tegnapi ülése Németh Szilárddal köbre emelve több napra elegendő muníciót szolgáltat ehhez az életérzéshez. Rezsiszilárd, narancssárga fröcsögőgéptől azt volt szerencsénk megtudni, hogy nem az a görénység, hogy Rogán baszott elmenni és beszámolni a jól fizetett rémálmairól, hanem hogy Gulyás Márton aktivista, Vágó Gábor volt parlamenti képviselő és Schilling Árpád rendező személyében megtalálták a felforgatókat.

Tovább...2017. szeptember 13. szerda - 10:31:48 -- Blog -- 0

Gépnarancs

A Fidesz egyre ostobábbakat állít csatasorba. Kósa Lajos ugyan eltűnik a tűzvonalból, a Modern Városok programra fókuszál, de aggodalomra nincs ok. Az utánpótlás biztosítottnak látszik.

Vagyis, nem arról van szó, amire sokan gondolnak: hogy fogy a párt holdudvara és már csupán a hülyék állíthatók hadrendbe. Nem a muníció van fogytán, hanem a Belső Párt látja úgy, hogy velünk, magyarokkal, így kell kommunikálni. A tőmondatok, az egyszerű megfogalmazások országa lettünk. Még nincs bevégezve a munka, maradt még feladat, de az elvetett mag lassanként szárba szökken.

Tovább...