Havi hírek
2017. szeptember 11. hétfő - 13:09:44 -- Politika -- 0

Gépnarancs

Ezt az izraeli kormányfő fia állította - úgy látszik, Orbánia propaganda gépezetének van még mit tanulnia...

Tovább...2017. szeptember 11. hétfő - 13:03:09 -- Belföld -- 0

Gépnaracs

Mennyit hoz egy dohánybolt azután, hogy a piacot a kormány viharos és vitatott körülmények között újraosztotta?

A trafiktörvény elfogadásának ötödik évfordulóján kereste a hvg.hu a választ a kérdésre, ám be kellett érniük azzal: számos tényező, például a trafik elhelyezkedése döntően befolyásolja az elérhető forgalmat. Néhány releváns példa alapján próbáltak utánajárni, mi a siker titka.

Tovább...2017. szeptember 11. hétfő - 12:41:16 -- Időjárás -- 0

Zoom

Tampa előtt legyengült a hurrikán, de még így is felbecsülhetetlen károkat okozott. Nagyon sok magyar család él egy közeli lakóparkban.

Meggyengülve érte el a floridai Tampa környékét az Irma hurrikán, de így is hatalmas pusztítást végzett, tető nélküli házakat, elárasztott utcákat és áramkimaradásokat hagyva maga után az államban. A most már csak egyes kategóriába sorolt Irmát óránkénti 135 kilométeres széllökések kísérik, és szakértők azt várják, hogy a nap folyamán tovább gyengül.

Tovább...2017. szeptember 11. hétfő - 12:32:14 -- Kultúra -- 0

Népszava Online

Az erős koreográfia, és néhány alakítás is kiemelkedik az Alföldi Róbert által rendezett Hegedűs a háztetőn című musicalből, amelynek vége katartikus.

Tovább...2017. szeptember 11. hétfő - 12:24:20 -- Étel, ital, sütemény, desszertek... -- 0

Index

Tudja, mi az a murok? Próbálta már a botfánkot, vagy a tikmonyt? Ezek mind olyan ételek, amiket rendszeresen fogyasztunk, csak már nem használjuk a régi nevüket. Az elfelejtett elnevezések nyomába eredtünk, kíváncsiak voltunk, mennyit ismer belőlük az utca embere. Egy teszttel is készültünk, amivel ön is felmérheti, mennyire van otthon a régi és népi gasztrós kifejezések világában.

Tovább...2017. szeptember 11. hétfő - 12:20:27 -- Bulvár -- 0

HVG

Francesca Eastwood színésznő és Natalia Leite filmrendező Mádra látogatott.

Tovább...2017. szeptember 11. hétfő - 12:05:01 -- Média -- 0

HVG

A Radio Bridge Media Holdings Ltd. hétfőn bejelentette, hogy eladta a Borsot is kiadó Lapcom Zrt.-t Andy Vajna érdekeltségének, az Avalue Befektetési Kft.-nek.

A Lapcom megvásárlása a médiabefektetései fontos mérföldköve -idézte a Médiapiac Andy Vajnát.

A filmügyi kormánybiztos és a TV2 tulajdonosa közölte, az a célja, hogy a Lapcomhoz tartozó újságokat és online kiadványokat tovább fejlesszék.

Tovább...2017. szeptember 11. hétfő - 11:40:48 -- Politika -- 0

Nyugat.hu

Az előzetesben lévő Czeglédy Csaba mellett akarnak szólni, Szendrő úgy tudja, a polgármester nem ad rá engedélyt.

Szeptember 6-án, a múlt héten írtuk, hogy Mécs Imre, volt 56-os elítélt és dr, Szendrő Németh Tamás szombathelyi ügyvéd az előzetesben lévő Czeglédy Csaba mellett akar felszólalni a szeptember 14-i szombathelyi közgyűlésben.Az érvényes szabályok szerint el is küldték hozzászólási kérelmüket, írásban, ahogyan azt kell. A kérelmet Puskás Tivadar polgármester bírálhatja el, és adhat engedélyt a hozzászólásra, vagy meg is tilthatja azt.

Tovább...