Havi hírek
2017. szeptember 10. vasárnap - 11:17:10 -- Egészség, egészségügy -- 0

Borsonline

Örök nyugalomra helyezték szombat délután Vaján azt a fiatal nőt, akihez szerdán újraélesztés miatt mentőt hívtak, de a 112-es diszpécser a szabolcsi település helyett az onnan 450 kilométerre fekvő Bajára küldte a mentőt.

Tovább...2017. szeptember 10. vasárnap - 11:09:29 -- Emlékezés, búcsú, gyász -- 0

!!444!!!

Szombat délelőtt a Fiumei úti sírkertben eltemették Makk Károlyt. A 92 évesen elhunyt filmrendezőt többek között e szavakkal búcsúztatták:

"Filmeket csináltál mirólunk. Az esendőségünkről. A nagyravágyásunkról" - írta Tarr Béla, felolvasta Haumann Péter.

"Tőled, a filmjeiden keresztül tanultunk meg élni" - mondta Káel Csaba.

"Néhány remekműve filmtörténeti klasszikus és velük is előáll az a varázslat, hogy minden kockájuk él, ma is él" - írta Konrád György, felolvasta Nagy-Kálózy Eszter.

Tovább...2017. szeptember 10. vasárnap - 11:06:09 -- Bulvár -- 0

24 HU

A Heti Napló műsorvezetője korábban a főzőtudományáról – mint kiderült ez elég jól megy neki – adott számot az RTL Klubon, most pedig ismét egy új oldalát mutatta meg Krizsó Szilvia Krizshow című műsorában.

A talkshow új szerkesztője a színfalak mögül rögzítette, amint Sváby András a műsorvezetőnő unszolására előadja a Tavaszi szél vize áraszt című dalt a közönség besegítésével. A tévés mindezt a saját közösségi oldalán is megosztotta és csak annyit fűzött hozzá

Tovább...2017. szeptember 10. vasárnap - 10:56:17 -- Külföld -- 0

Népszava Online

Tízezrek tüntettek szombaton Londonban a Brexit, vagyis a brit EU-tagság megszűnése ellen.

A People's March for Europe (Népi felvonulás Európáért) címmel megrendezett demonstráción a szervezők szerint legalább 50 ezren vettek részt. A menet a Hyde Parktól indult, és Trafalgar-tér, majd a kormányzati negyed főutcája, a Whitehall érintésével a parlament épülete előtti térre érkezett.

Tovább...2017. szeptember 10. vasárnap - 10:29:54 -- Blog -- 0

Tisztelt Hölgyek, Urak!

Tisztelt Hölgyek, Urak!

Bocsánatot szeretnék kérni Önöktől országunk mostani viselkedése miatt. Azt nem mondanám, hogy nem tehet róla, de talán nem mindig tudja, hogy mit beszél.


Tovább...2017. szeptember 10. vasárnap - 10:16:07 -- Tudomány, technika, csillagászat -- 0

Index

A teljes napfogyatkozás nem csak roppant látványos jelenség, de a tudósoknak is különösen nagy jelentőségű, ilyenkor ugyanis egy csomó olyan dolog tanulmányozására adódik lehetőség, amire egyébként nem. Ilyen például a Nap koronájának, vagy a kromoszférának a megfigyelése, és úgy általában: a Nap vizsgálata anélkül, hogy megzavarna az, hogy közben a szemünkbe süt.

Tovább...2017. szeptember 10. vasárnap - 10:05:45 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Jó reggelt, szép napot! Füstöltünk (nagyon finom lett a kaja), aludtunk, most pedig reggel van és még csak vasárnap, lehet pihenni. Már akinek. Meg kirándulni, vagy egyszerűen csak élvezni a kellemes napsütést.

Látom, még pörög a kormánypropaganda. A Hadházy Ákos által felszínre kapirgált Korábban Érkeztem Alapítvány körül éppen, amely alapítványban Lázár János kedves felesége teszi a jót a koraszülöttekkel. A kikért adatok alapján Hadházy úgy véli, hogy fideszék megint szétlopnak valamit, aminek lenne jobb helye is, mint az elvtársak zsebe (nem az én elvtársaim, hanem egymásé).

Tovább....2017. szeptember 10. vasárnap - 09:57:33 -- Időjárás -- 0

HVG

Két 4-es erejű hurrikán tépi cafatokra az Egyesült Államok keleti partvidékét, miközben Katia, az 1-es fokozatú trópusi vihar Mexikót kóstolgatja.

Tovább...