Havi hírek
2017. augusztus 30. szerda - 11:28:06 -- Kultúra -- 0

HVG

A színművész tavaly áprilisban kapott sztrókot.

Lassan ugyan, de javul Kulka János állapota, de a színpadra az idei évadban nem tér még vissza – erősítette meg a Blikknek Kazimir Annamária, a Katona József Színház sajtókapcsolati munkatársa.

A színművész tavaly szeptemberben, a Színházak Éjszakáján egy tánc erejéig megjelent a Katonában, idén áprilisban pedig ott volt a Müpában John Malkovich fellépésén.

Tovább...2017. augusztus 30. szerda - 11:24:59 -- Politika -- 0

YouTube2017. augusztus 30. szerda - 10:26:37 -- Közélet -- 0

Kapcsolat.hu

Varga Mihály szerint töretlenül növekednek a bérek Magyarországon. Ezek szerint hátra is dőlhetnénk s mondhatnánk: minden rendben van. Akár bicikli versenyre is fordíthatjuk a szociális ágazat fizetésemelésének egy részét vagy a focisták premizálására fordíthatjuk az éhező gyerekekre szánt forrásokat.

Sehol nincs szükség kiigazításra. Sőt szakszervezetekre sem. A társadalom gerincét adó középosztály erős, s az alul lévők fokozatosan zárkóznak fel. A múlt héten írtam arról, hogy igazából csak a felül lévők reálpozíciója/jövedelme emelkedet radikálisan, s ez húzza fel az átlagkeresetek emelkedését. Most a TARKI elemzését hívom segítségül a középosztály jelenlegi helyzetének elemzéséhez.


Tovább...