Havi hírek
2017. augusztus 17. csütörtök - 10:05:16 -- Bulvár -- 0

Bors

A többek között Kossuth-díjjal is elismert színművész remek formában van. Aki meghallja, hogy a Vígszínház művésze az idén töltötte be a hetvenedik évét, az csak hüledezik.

Még többen csodálkoznak, amikor kiderül, hogy feleségével, Marival negyven éve élnek boldog házasságban. Ez a művészvilágban még ritkább. Csodálkozott direktora, Eszenyi Enikő is, aki a kerek évfordulón azzal köszöntötte fel: „Talán nem veszi rossz néven, de jó pár évet letagadhatna”. Lukács Sándor örült a bóknak, de azt mondja, eszébe sincs fiatalítani magát.

Tovább...2017. augusztus 17. csütörtök - 09:27:40 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

Népszava Online

A jeges vödör kihívás mintájára egy újabb internetes őrület, a forró vizes kihívás (hot water challenge) terjed a világhálón. A mentőszolgálat figyelmeztet: forrázás során az égési sérülés akár harmadfokú is lehet, ami életveszélyt, maradandó sebeket okozhat.

Nehogy kipróbáld! Életveszélyes!

A sajtóhírek szerint "forró vizes kihívás" (hot water challenge) néven újabb őrültség terjed az internetes világban. A „kihívás” lényege, hogy a próbatételre vállalkozó önmagára vagy valaki másra forró vizet önt, amin aztán jót nevetnek.

Tovább...2017. augusztus 17. csütörtök - 09:21:56 -- Időjárás -- 0

HVG

A hőség miatt viszont Budapestre és nyolc megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.


Tovább...2017. augusztus 17. csütörtök - 09:03:28 -- Blog -- 0

Ellenszél

Annyira ritkán találkozunk olyan történetekkel, amelyben valaki meglátja az EMBERT. Olyannal pedig még ritkábban, aki inkább lemond egy üzletről, mintsem hogy meghazudtolja önmagát. A Facebookon találtunk rá Szabics Máté bejegyzésére, amit engedélyével teszünk most közzé.

“- Szóval úgy tűnik, hogy megvennék, ajánlatot akarnak tenni, holnap újra találkozunk ez ügyben.
– Máté, mondja meg, hogy irányáron sem eladó Nekik.
– Miért?
– Azért, mert cigányok.

Tovább...