Havi hírek
2017. augusztus 14. hétfő - 11:04:20 -- Blog -- 0

Gépnarancs

Kósa Lajos azt mondta vasárnap reggel Orbán Viktor rádiójában, hogy a Velencei Bizottságban is Soros emberei ülnek, és az ő utasításait hajtják végre. Én szívből irigylem Kósa Lajost, amiért ennyire könnyű neki az élet.

Mi, gyarló többiek, akik képesek vagyunk időnként árnyaltan is gondolkodni, Kósa Lajosnál sokkal nehezebb helyzetben vagyunk. Velünk ugyanis időnként az is előfordul, hogy kérdéseink vannak a világ dolgait illetően, mindemellett kételyeink is támadnak. Ilyenkor, jobb híján, kénytelenek vagyunk gondolkodni. Ha ez sem segít, akkor igyekszünk utánajárni a dolognak, esetleg megkérdezünk nálunk okosabbakat.

Kósa Lajosnak nincsenek ilyen gondjai. Ha hideg van, akkor tudja, hogy Soros miatt fázik, ha túl meleg van, annak is Soros oka.

Tovább...2017. augusztus 14. hétfő - 10:53:45 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

A mobilszolgáltatók ősztől kötelesek lesznek a határozott idejű szerződések lejártát követően ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek kártyafüggését.

Az új előírások valójában nem okoznak gondot, mivel függetlenítést most is végeznek – közölték a Telenornál a témát hétfői lapszámában feldolgozó Magyar Nemzetnek. Mindössze annyi változik, hogy október 24. után nem kérnek majd pénzt a szolgáltatásért.

Tovább...2017. augusztus 14. hétfő - 10:47:40 -- Egészség, egészségügy -- 0

Index

Magyarországon közel kétszázezren vannak azok, akik valamilyen gyógyszerfüggésben szenvednek – idézi az MTI Zacher Gábor toxikológust, aki az M1 csatornán beszélt erről.

Véleménye szerint az ópiát-típusú fájdalomcsillapítóktól való függés Magyarországon nem jelent akkora problémát, mint az Egyesült Államokban, ahol naponta kilencvenen halnak meg valamilyen ópiát típusú szer túladagolása miatt.

Tovább...2017. augusztus 14. hétfő - 10:34:02 -- Tudomány, technika, csillagászat -- 0

HVG

A Föld belépett a Perseida meteorraj összetevőit alkotó 109P/Swift-Tuttle üstökös pályája mentén szétszórt porfelhőbe.


Tovább...