Havi hírek
2017. augusztus 06. vasárnap - 10:14:39 -- Egyéb -- 0

Népszava Online

A 19 éves szegedi lány egy autóbaleset után esett kómába, azóta fekszik egy bulgáriai kórházban. Szülei lassan három hete nem tudják elérni, hogy hazahozhassák: az orvosok nem kommunikálnak sem velük, sem az egészségbiztosítóval, de még a lányt fogadni kész szegedi klinikával sem- írja a Délmagyar.

Édesapja két és fél hete küzd azért, hogy kómában lévő gyerekének gyógyulását biztos kezekben tudhassa, de a szülők Bulgáriában ragadtak, és csak magukra számíthatnak. Ha a tengerparton kell aludnunk és a kukából ennünk, akkor sem megyünk haza, amíg a lányunkat nem szállítják Szegedre - jelentette ki az apa.  A fiatal lánynak kétoldali agyi ödémája van, gégemetszést kellett rajta végrehajtani, és két nyaki csigolyája is eltört.

Tovább...2017. augusztus 06. vasárnap - 09:49:38 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Jó reggelt! Vasárnap van és hőség, de állítólag ez holnapra megváltozik. A vasárnap tutira, mert holnap hétfő lesz, a hőséget meg majd meglátjuk.

Londonban megkezdődött az atlétikai világbajnokság. Az is olyan nagyságrendű esemény, mint az úszóvébé, csak itt nem úsznak és sokkal több embert érdekel. Minden különösebb cirkusz nélkül zajlott a megnyitó. A királyi család egyik tagja és London polgármestere is mondott egy rövid beszédet, elhangzott a himnusz és kész.

Tovább...2017. augusztus 06. vasárnap - 09:43:16 -- Időjárás -- 0

HVG

Megkezdődik az enyhülés - tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 28-34 fok között, délkeleten azonban továbbra is 36-37 Celsius-fok körül alakul. Késő estére többnyire 22-29 fok közé csökken a hőmérséklet, de a nyugati határvidéken már hűvösebb lesz.


Tovább...