Havi hírek
2017. augusztus 01. kedd - 11:58:06 -- Egészség, egészségügy -- 0

Index

Július 20-án íratta be Gizella a demenciában szenvedő édesanyját egy idősek otthonába, majd egy hét múlva el is hozta, miután az asszony testét kék-zöld foltok borították, kiszáradt és eltört a csuklója, írta a nő a Facebook oldalára. A Bors megkérdezte az érintett otthon felettes szervét: az intézet vezetője mindössze annyit mondott, hogy belső vizsgálatot indítottak.

Az otthonban megkértek, hogy az ő érdekében ne látogassam gyakran, délelőttönként telefonon érdeklődtem a hogyléte felől. Két nap elteltével azt mondták, hogy beleesett egy bokorba

– idézi a nőt a Bors.

Tovább...2017. augusztus 01. kedd - 11:07:53 -- Gazdaság -- 0

HVG

Egymillió adózót készül megszólítani a NAV az elkövetkező hónapokban. Adó- és vámtartozásokról, túlfizetésről tájékoztatja őket.


Tovább...2017. augusztus 01. kedd - 10:57:54 -- Politika -- 0

HVG

Rogán Antalék helyett Kövér László házelnökként maga dobta vissza egy képviselő írásbeli kérdéseit.

A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda helyett maga Kövér László házelnök válaszolt az MSZP-ből kilépett Demeter Márta letelepedési kötvényekkel kapcsolatos kérdéseire - úgy, hogy visszautasította azokat.

Tovább...2017. augusztus 01. kedd - 10:46:36 -- Gazdaság -- 0

HVG

A főváros a legnagyobb kibocsátó is, 79 ezer dolgozóval.

Az összes magyar település kétharmadán laknak olyanok, akik a fővárosba járnak dolgozni – több más érdekesség közül ez is kiderül a Lechner Tudásközpont most közzétett interaktív térképéről.

Tovább...2017. augusztus 01. kedd - 10:42:01 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

168 Óra Online

Örök életére lebénulhat az a 17 éves fiú, aki súlyosan megsérült, miközben fejest ugrott a Balatonba - írja a Blikk.

A lap azt írja: a fiúnál mozgás- és érzészavar is kialakult, de amennyiben a gerincvelő is sérült, akár maradandó bénulása is lehet.

Tovább...2017. augusztus 01. kedd - 10:39:36 -- Közélet -- 0

Pesti Bulvár

Sajnos naiv ember vagyok, újra és újra hiszek abban a mesében, hogy azok a szervek, amelyek azért kerültek létrehozásra, hogy értünk dolgozzanak tényleg értünk dolgoznak és nem ellenünk.


Tovább...