Havi hírek
2017. július 29. szombat - 10:40:04 -- Média -- 0

24 HU

Előzetest kapott a Stana Katic főszereplésével készülő Elfeledve, amely egy nyomtalanul eltűnő FBI ügynökről fog szólni.


Tovább...2017. július 29. szombat - 10:35:43 -- Érdekes -- 0

Index

Bár népszerűségi rátájuk különbözik, van valami közös a laposféregben, a homárban és az okkult legendák hősében, Saint-Germain grófban. Ők bizonyos értelemben mind halhatatlanok, ám Casanova alkimista mesterével szemben az állatvilág örök fiataljai mégsem élnek örökké. Így nem találkozhatunk Godzilla méretű krokodilokkal sem, hiába, hogy ők sem mutatják az öregedés jeleit.

A krokodilok, ha egy idő után nem is túl gyorsan, de folyamatosan növekednek életük végéig, miközben megőrzik vitalitásukat, nem gyengülnek el az izmaik és az érzékeik, és hintaszékben sem bóbiskolnak többet, mint ifjúként. Az életkorral együtt nem csökken az állatnak sem a mozgékonysága (szépen megtanulnak szörfözni is), sem a táplálékigénye. A nagymamákkal ellentétben ő egyre többet eszik, hullajtva részvétlen krokodilkönnyeit, de az előnyére mondható, hogy nem válogat: jöhet gyümölcs is, de ha úgy jön ki a lépés, a golflabdát sem utasítja vissza.

Tovább...2017. július 29. szombat - 10:15:05 -- Politika -- 0

168 Óra Online

Választási szövetségbe hívja az ellenzéki pártokat Botka László, az MSZP miniszterelnök-­jelöltje.


Tovább...