Havi hírek
2017. július 27. csütörtök - 11:35:13 -- Egészség, egészségügy -- 0

Zoom

Azt írta a kép mellé Facebookon, hogy inkább nem kockáztatott, nem evett, csak másnap otthon. Ezt írta:

“Vakbélgyulladás gyanújával feküdtem bent, de konkrétan nem tudták megmondani, mi volt a bajom. A fotó a második napon készült, első “ebédem”, amikor 48 óra után először volt szabad ennem. A baloldali volt a “Szűrt leves”, a jobboldalit nem tudtam beazonosítani. Inkább nem ettem, csak másnap otthon.”

Tovább...

2017. július 27. csütörtök - 10:09:22 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Balramagyar.hu

Senki ne csodálkozzon, ha novemberben nem, vagy csak késve kapnak nyugdíjat. Az átalakítás több mint 2,7 millió embert is érinthet.

Korózs Lajos Szocialista Párti politikus beszélt erről mai budapesti sajtótájékoztatóján. Röviden a képlet ugyanaz, mint a BKK, a KLIKK vagy bármely nagy rendszer szétbarmolásakor. Elindul a központosítás és olyan átláthatatlan rendszereket teremt ezzel a Fidesz, amelyből könnyen el lehet síbolni a pénzeket.

Se szaktudás, se ötlet. A nyugdíjfolyósítót már korábban beolvasztották az Országos Nyugdíjfolyósító Főigazgatóságba, majd most az egész szervezetet beolvasztják az államkincstárba. Az, hogy kik végzik az adatfeldolgozást, a rögzítéseket, azt nem tudni pontosan, annyi tudható, hogy egy harmadik fél végzi.

Tovább...