Havi hírek
2017. július 22. szombat - 11:20:42 -- Egészség, egészségügy -- 0

Menedzsment Fórum

Százezer forint a különbség.

Bérfeszültséget okozhat az egészségügyben az Ukrajnából és Szerbiából érkező szakemberek foglalkoztatása - olvasható a Népszava szombati számában.

A lap az egészségügyért felelős államtitkárságtól kapott adatokra hivatkozva azt írja, jelenleg 1242 olyan ápolónő szerepel a nyilvántartásban, akinek honosított diplomája van, közülük 709-en dolgoznak ma is aktívan az ellátórendszerben.

Tovább...2017. július 22. szombat - 11:10:35 -- Blog -- 0

Gépnarancs

Zoli bácsi vagyok, nektek csak emberi erőforrás miniszter. Egyénként meg szólíthattok, ahogyan akartok, úgysem érdekel senkit.

Csináljatok, ami csak jólesik, teszünk rátok magasról. Úgyhogy, nektek teljesen mindegy, hogy erőforrás vagytok-e a számunkra, vagy tehertétel. Nincs különbség, így is, úgyis, le vagytok szarva.

A Magyarországon élő, magyarul beszélő cigányok is le vannak szarva. Ha nem így lenne, és érdekelne bennünket, hogy mi van velük, akkor nem bíztuk volna a sorsukat egy Farkas Flórián nevű köztörvényes szélhámosra. Odaadtunk neki 1,6 milliárd forintot, hogy majd szépen elkölti a romák felzárkóztatására, de ő eltüntette szépen a pénzt.

Tovább...2017. július 22. szombat - 10:58:22 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Jó reggelt, sziasztok, szombat van, nekem nagyon korán van, már most nagyon meleg van, ettől csak még melegebb lesz. Árnyék, folyadék, lubickolás, hideg borogatás a homlokra. Most más nem jut eszembe.

Vagyis de. Az, hogy ilyen a világon nincs. Hogy itt valaki egyszer az életben vállalná azt a kibaszott felelősséget valamiért… Tegnap este megemlékeztünk az online jegyértékesítés körüli botrányról, a rendszer hibáját feltáró 18 éves diák rendőrségi meghurcolásáról, ám a BKK és a T-Systems Magyarország közös sajtóközleménye még nem volt benne a beszámolóban, de majd most jól idecsinálom:

Tovább...