Havi hírek
2017. július 04. kedd - 10:27:28 -- Időjárás -- 0

Index

Többórás napsütésre, nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, de legfeljebb egy-egy helyen - nagyobb eséllyel az északi megyékben - futó zápor is kialakulhat - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható keddi időjárásról. A nyugati szelet időnként élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul. Késő estére 17, 22 fokra hűl le a levegő.


Tovább...2017. július 04. kedd - 10:14:25 -- Politika -- 0

24 HU

Mától bátor lesz, bármi történjék, felfedi kilétét is, amikor leírja véleményét a félelem kufárairól.

Korábban névtelenségét kért, amikor Orbán Viktornak írt nyílt levelet, de már nem akar félni, névvel vállalta írását, amit változtatás nélkül közlünk.

Lukácsi Krisztina: Félelem

Megyek az utcán és mit látok? Plakátokat. Óriási plakátokat. Azt hirdetik, hogy Brüsszel, meg Soros meg a jó ég tudja kik nagyon rosszak, veszélyesek.

Én meg szép lassan elkezdek félni. Hogy kitől, azt nem tudom, hiszen nem igazán láttam még őket. Én csak azt látom, hogy sok-sok minden épül és ott van mellette a plakát, hogy ezt EU-s támogatásból, Brüsszel támogatásával építik. Meg tudom, hogy mennyi mindenki – akik a mai kormány tagjai – tanultak Soros György pénzén, az ő támogatásával.

Tovább...2017. július 04. kedd - 09:53:17 -- Politika -- 0

HVG

A hivatalosan Grúziához tartozó, de attól függetlenedni akaró Abháziában nemzetközi elfogatóparancsot sem nagyon lehet érvényesíteni.


Tovább...