Havi hírek
2017. június 21. szerda - 09:50:23 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

!!444!!!

Dr. Gyugyi Csilla ügyész a Hír Tv-nek beszélt arról, hogy már 1993–94-ben kezdődhetett az áramlopás Lajcsiéknál.


Tovább...2017. június 21. szerda - 09:30:37 -- Európai Unió -- 0

Népszava Online

A magyar kormánynak jelentős erőfeszítéseket kell tennie a gazdasági fellendülés megerősítésére és az államháztartás fenntarthatóságának a biztosítására — áll a hazánknak címzett brüsszeli gazdaságpolitikai ajánlásokban, amelyeket kedden jóváhagyott az uniós állam- és kormányfők hétvégi csúcstalálkozóját előkészítő Miniszteri Tanács.

A tagállamok tárcavezetőiből álló testület azt javasolja a magyar döntéshozóknak, hogy egyszerűsítsék az adórendszert, csökkentsék az alacsony jövedelműeket sújtó járulékokat és a versenyt torzító ágazati különadókat. A korrupció elleni hatékonyabb fellépést, és a közbeszerzési eljárások átláthatóságának garantálását is a fejlesztendő területek közé sorolták.

Tovább...2017. június 21. szerda - 09:23:35 -- Érdekes -- 0

Index

Az emlékezetes ünnepi eseményekben nem is volt hiány, ezek közül volt az egyik legfurább a minden idők legnagyobb lóversenyeként beharangozott Great American Horse Race.


Tovább...2017. június 21. szerda - 09:09:37 -- Média -- 0

24 HU

Oltári Csajok címmel, új, 100 részes napi magyar sorozatot indít az RTL Magyarország – tudta meg a SorozatWiki. A blog, melynek információját a tévétársaságnál hivatalosan is megerősítették, azt is írja, hogy a széria készítője az a Kalamár Tamás, aki 2015-ig, 17 éven át volt a Barátok közt producere, majd átadta a stafétát Rozgonyi Ádám rendezőnek.


Tovább...2017. június 21. szerda - 09:03:46 -- Blog -- 0

Ténytár blog

Itt a nyár és a fő turisztikai szezon, a Balatonnál azonban szakácsból, pincérből és kiszolgáló személyzetből is súlyos hiány van. Gyakorlattal rendelkező szakemberek hiányában a vendéglátósok már diákmunkásokat és közmunkásokat is alkalmaznának, ez azonban a gyakorlat hiánya miatt könnyen a minőség romlását eredményezheti. 

Nem a Balaton és környéke az egyetlen olyan terület Magyarországon ahol nem találnak szakembereket a munkaadók. Az elmúlt években egyre több ágazatban ütötte fel fejét a munkaerőhiány, ahogyan azt számos korábbi bejegyzésünkben bemutattuk.

Tovább...