Havi hírek
2017. június 15. csütörtök - 10:31:32 -- Belföld -- 0

Index

A Blikk szerint közel 10 éve, a Bors szerint 8 éve feküdt holtan a nappaliban az a férfi, akinek lakását a holttestével együtt árverezték el Szolnokon.

A Blikk azt írja, az 50 éves R. Gábort a szomszédok furcsa embernek ismerték, akinek korábban valamilyen katonasággal kapcsolatos munkája lehetett. Az egyik szomszéd utoljára 2008 nyarán látta. Később több lakógyűlésen is felmerült, hogy mi lehet a férfival. Többen azt gondolták, hogy elköltözött, vagy otthonba vitték.

A lakást később elárverezték. A Bors azt írja: az új tulajdonosok a végrehajtók, rendőrök és egy lakatos társaságában érkeztek kedd délelőtt a Puskás Tivadar körúti lakáshoz. Kopogás és csöngetés után egy szakember néhány perc alatt kinyitotta az ajtót.

Tovább...2017. június 15. csütörtök - 10:27:11 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Főhet a feje a holland Verelox nevű cég alkalmazottainak, egy volt kollégájuk ugyanis minden adatot törölt a cég szervereiről. Az eset egy hete történt, de még mindig nem állt helyre a működés.


Tovább...2017. június 15. csütörtök - 10:24:25 -- Belföld -- 0

Index

Polt Péter 24 éves lányát, Polt Petrát bruttó félmilliós fizetésért vette fel Polt-Palásthy Marianna az MNB-be, erre jön rá még nagyjából havi 40 ezer forint béren kívüli juttatás, tudta meg a 24.hu.


Tovább...2017. június 15. csütörtök - 10:13:42 -- Blog -- 0

Ténytár blog

„Na, ugye” – Orbán Viktor ezt kommentálta a facebook-falára, mikor kijutottunk a Foci Eb-re, jelezve, hogy a siker igenis neki és a Fidesz focibarát politikájának köszönthető. Ebben az esetben most akkor vajon az andorrai vereségért ki a felelős? Ha ez nem lenne elég, miniszterelnökünk a nyilvánosság előtt csinált hülyét magából, amikor a magyar focit, illetve a hazai akadémiai rendszert dicsérte az M4-en. Az interjú múlt hétfőn készült, de azután került adásba vasárnap, hogy Magyarország kikapott Andorrától.

Tovább...