Havi hírek
2017. június 09. péntek - 11:53:33 -- Blog -- 0

Huppa

Én készséggel elhinném, hogy lehet más a politika. Meg lehet győzni engem arról, hogy lehet egyenlő távolságot tartani a különböző oldalaktól, pártoktól és ideológiáktól. Lehet egyenlő mércével mérni, semlegesnek lenni, vagy annak látszani.


Tovább...2017. június 09. péntek - 11:45:24 -- Egészség, egészségügy -- 0

Gépnarancs

Az esélykülönbség felszámolásával kell kezdenie a következő kormánynak a szocialista szakpolitikusok szerint.


Tovább...2017. június 09. péntek - 10:36:30 -- Kultúra -- 0

HVG

„Szívesen megyek Budapestre, nagyszerű város, remek sakkozókkal és zenészekkel” – írja a filmtörténet egyik legnagyobb hatású zeneszerzője, aki október 18-án érkezik Budapestre zenekarával.

„Bőven vannak olyan zeneművek, amelyek nélkül nem képzelhető el egyetlen koncert sem, mert a közönség igényli ezeket. Ugyanakkor számomra fontos, hogy megőrizzem az élő zene varázsát a saját magam számára is. Mindig beleviszek egy kis játékot ezekbe a fellépésekbe, soha nem nyújtom ugyanazt. A magyar rajongók is számíthatnak meglepetésekre. Kiváló társak lesznek mellettem" - ígérte Morricone, aki a mai napig szívesen mutatja be élőben is hatalmas életművének részleteit.

Tovább...2017. június 09. péntek - 09:58:50 -- Egészség, egészségügy -- 0

Népszava Online

Hamarosan a kormány elé kerül az a jogszabály-javaslat csomag, amellyel nyugdíjazzák a hagyományos papír alapú recepteket.


Tovább...