Havi hírek
2017. June 05. Monday - 09:57:21 -- Belföld -- 0

Vasárnapi Hírek

Százezreket telepítene ki Orbán - Akár 4 ezermilliárdba is kerülhetne Orbán új panelötlete, amit azonban a kormány nem részletez. Repkednek az ötletek a blokkházak felső szintjének visszabontásáról, szakmai megoldás senkit nem kísért meg.

öbb olimpia költségébe kerülne, gazdasági és társadalmi hasznossága kétséges, ráadásul egyelőre nem tűnik többnek politikai blöffnél az – az Orbán Viktor által is felkarolt – ötlet, miszerint visszabontanák a panelházak felső szintjeit. (Az ott élőket pedig téglalakásokba, kertvárosi házakba költöztetnék.) A Hódmezővásárhely egyik tízemeletes paneljében kísérleti jelleggel elindított unortodox program egyelőre csak néhány tucat embert érinthet

Tovább...2017. June 05. Monday - 09:51:58 -- Blog -- 0

Gépnarancs

Belenéztem a pártállami híradóba. Ne kérdezzétek, hogy miért, ne mondjátok, hogy magamnak kerestem a bajt.

Tovább...2017. June 05. Monday - 09:39:02 -- Politika -- 0

HVG

Az internet új, szigorúbb nemzetközi szabályozásában látja az egyik megoldást a fokozódó terrorveszélyre Theresa May.

“Nem adhatunk ennek az ideológiának egy olyan biztonságos zugot, amelyre szüksége van ahhoz, hogy terjedjen – márpedig pontosan ezt jelenti számukra az internet, illetve azok a nagyvállalatok, melyek internetalapú szolgáltatásokat nyújtanak”

Tovább...2017. June 05. Monday - 09:25:08 -- Belföld -- 0

168 Óra Online

A napokban a döntés előtti utolsó pillanatban hiúsult meg Szigetszentmiklós legnagyobb háziorvosi praxisának betöltése. Kiderült ugyanis, hogy a jelölt egy olyan nőgyógyász, akit korábban páciensei molesztálása miatt jogerősen elítélt a bíróság.

Az ügyről Csizek Csaba, a helyi Buckai Szövetség Egyesület elnöke írt a blogbejegyzésében. „Józan doktor úr hatalmas praxisa megüresedett az elismert háziorvos halála miatt. Így új orvost kerestek annak betöltésére. Ennek megszavazása lett volna a testületi ülés egyik napirendi pontja.”

Tovább...