Havi hírek
2017. május 04. csütörtök - 11:36:12 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Népszava Online

Az idősek szervezetei nincsenek elájulva attól, hogy megkapják, ami törvény szerint jár nekik, de a az Orbán-kormány jövő évi, nyugdíjasokat érintő büdzséterveit is árulkodónak tartják.


Tovább...2017. május 04. csütörtök - 11:00:31 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Az eddigi 4500 fős csapatot bővítve további 3000 embert vesz fel a Facebook arra, hogy kiszűrjék a nem odaillő tartalmakat.

Az elmúlt hetek egyik legfelkavaróbb története volt az a gyilkosság, amit egy amerikai követett el: egy találomra kiválasztott, idős járókelőt ölt meg, majd az erről készült videót feltöltötte a Facebookra. A felvétel több mint két órán át volt fenn a közösségi portálon, mielőtt eltávolították, az elkövető teljes felhasználói fiókjával együtt.

Tovább...2017. május 04. csütörtök - 10:43:20 -- Blog -- 0

Kettősmérce blog

Vannak dolgok, amiket nem lehet szavakkal kifejezni. Tudjuk, hogy ma Magyarországon a fogyatékkal élő emberek sora nehéz, és ennek egyik legfőbb oka az, hogy a (bármikori) magyar kormány nem tiszteli sem az érdekeiket, sem a jogaikat, nem bánik velük felelősségteljesen. De arra, hogy ennek mik a mindennapi következményei 220 embertársunkra nézve – azt nem lehet emberi ésszel felfogni.

Tovább...