Havi hírek


2017. April 21. Friday - 12:01:39 -- Tudomány, technika, csillagászat -- 0

Index

Kétévnyi fejlesztés után végre elkészült a Google Earth legfrissebb változata. A kedden bemutatott új verzió a Google Chrome böngészőjében már elérhető, sőt, elvileg androidos készülékekre is letölthető a Play Áruházból, hamarosan pedig az Apple-termékek tulajdonosai és a más böngészőket használók is kipróbálhatják.


Tovább...2017. April 21. Friday - 10:56:07 -- Politika -- 0

Blikk

Budapest — A közelmúltban csokorba szedtük a legtöbb támogatáshoz jutott képviselőket.

Ám akár egy saját frakciót is alkothatnának azok a képviselők, akiknek a felesége is komoly agrártámogatásokat kap. Tucatnyi politikus házastársa részesült ugyanis földművesként az állami és unió­s támogatásokban a tavalyi évben a 2016-os adatok alapján. Sokan közülük csak most vágtak bele a mezőgazdaságba.

A legtöbb támogatás a Blikk számításai szerint L. Simon László fideszes képviselő fitneszedzőként dolgozó feleségének jutott, összesen 23,7 millió forint. A képviselő neje pár éve csöppenhetett bele a mezőgazdaságba, egy évvel ezelőtt már 280 millió forintért licitált állami földekre, és összesen 278 hektárnyi birtokot nyert el a Velencei-tó környékén.

Tovább...2017. April 21. Friday - 10:37:27 -- Érdekes -- 0

Index

Whiteclay városa Nebraska államban nem egy kimondott metropolisz, tulajdonképpen a város vagy falu megnevezést sem érdemli ki, mert nem önálló közigazgatási egység.


Tovább...