Havi hírek
2017. április 06. csütörtök - 11:01:35 -- Kultúra -- 0

Index

De nem Pataky Attiláról fog szólni. Amerika leghíresebb UFO-észlelését viszik filmre az Ideglelés stílusában. Az egyik producer Ridley Scott lesz, de dolgoznak a filmen az Útvesztő és a 300 producerei is.

Az Ideglelés című filmnél is ijesztőbb, hogy bár már majdnem húsz éve robbant be, mindmáig vannak rendezők, akik majmolják az alapötletét, és úgy próbálják eladni a filmjüket, mintha az egy valóban amatőr felvétel lenne, amit valaki megtalált, miután a készítői rejtélyes módon eltűntek.

Tovább...

2017. április 06. csütörtök - 10:50:02 -- Érdekes -- 0

24 HU

Simone Taylor a németországi Nürembergben él és arról vált híressé az interneten, hogy már több mint 3 éve nem vágta le a körmeit. Aki egyből azt hinné, hogy a lány ápolatlan és ezért nem törődik a körmeivel, az hatalmasat téved, ugyanis épp ellenkezőleg.

Simone alkalmanként több mint 3 órát tölt azzal, hogy rendben tartsa a hatalmas körmeit, állítása szerint kifesteni kész rémálom. A 16 éves lány azt állítja, hogy sem a fürdés sem a WC használata nem jelent neki gondot. Viccesnek tartja, hogy amikor meglátják a körmeit, mindenki egyből arra kíváncsi, hogy hogyan tudja használni a mosdót.

Tovább...