Havi hírek
2017. április 04. kedd - 10:59:23 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Index

A mezőkovácsházi rendőrség csalás miatt vádemelést javasol annak a férfinak az ügyében, aki felhígított, gyenge minőségű mosószerrel kereskedett, és 13 megyében 403 idős ügyfelét csapta be.

A 39 éves B. László 2014-16 között olyan idős embereket keresett fel, akiket kollégái előzőleg felhívtak telefonon, és kipróbálásra, illetve nagy értékű vásárláshoz járó ajándékként ajánlották fel az újfajtának mondott mosószer koncentrátumot. A termékért nem, csak a szállításért kérték pénzt.

B. László ügyfelei azonban hamar csalódtak a termékben, voltak, akik át sem akarták tőle venni, és a szállítási díjat sem akarták kifizetni. Ekkor a férfi szidalmazta sértettjeit, és azzal fenyegette őket, hogy az összeget, vagy annak kétszeresét letiltatja a nyugdíjukból - az idősek többsége ennek hatására fizetett.

Tovább...2017. április 04. kedd - 10:50:29 -- Időjárás -- 0

Origo

Kedden gyakran növekszik meg a felhőzet, és szórványosan számíthatunk záporra, zivatarra – írja a Köpönyeg.hu. Néhány fokkal már visszaesik a hőmérséklet:

18–21 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán változékony idő lesz többfelé záporral, zivatarral (északkeleten akár felhőszakadás is lehet). Déltől megerősödik, majd egyre nagyobb területen viharossá fokozódik az északnyugati szél. 15 és 20 fok közé gyengül a felmelegedés.

Csütörtökön erős lehűlés várható, nagy területen viharossá fokozódó északnyugati széllel. Emellett elszórtan záporok is előfordulnak. Már csak 10 és 15 fok közötti értékeket mutatnak majd a hőmérők.

Pénteken csökken a felhőzet, de futó záporok még lehetnek. Délutánig erős, néhol viharos lesz az északnyugati légmozgás. 13-14 fok körül alakul a hőmérséklet.

Tovább...