Havi hírek
2017. április 01. szombat - 10:33:58 -- Blog -- 0

Gépnarancs

Fiuk magatartásában az utóbbi időkben kedvezőtlen változásokat tapasztaltunk.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk önöket, hogy fiuk magatartásában az utóbbi időkben kedvezőtlen változásokat tapasztaltunk. Bár e negatív elmozdulásnak voltak előjelei, mi, ameddig lehetett, türelmesen vártunk, mert bíztunk abban, hogy gyermekük szép szóval, meggyőzéssel, ha úgy tetszik, érvekkel is jobb belátásra bírható.

Ebbéli reményünkben azonban csalódnunk kellett: gyermekük magatartása nemhogy javult volna, de egyre inkább elhatalmasodtak a viselkedésében és személyiségében a laikus szem számára is jól látható zavarok.

Tovább...2017. április 01. szombat - 10:19:28 -- Közélet -- 0

RTL Klub - Magyarul Balóval2017. április 01. szombat - 09:59:07 -- Sport -- 0

24 HU

Puskás Ferenc magyarországi karrierje hű tükre a 20. század ellentmondásos szocializmusának. Istenből "rendszeridegen közellenség" lett, majd méltó helyére került és még életében legendává vált. Portré.

Tovább...2017. április 01. szombat - 09:54:17 -- Egészség, egészségügy -- 0

Népszava Online

– Úgy hagyták a rendelés ajtaja előtt a 84 éves, tolószékben ülő asszonyt, hogy be sem szóltak, beteget hoztak. Mintha nem is egy embert, hanem egy cserép virágot tettek volna a sarokba – mondja fölháborodva az orvos, dr. Doktorits Béla.


Tovább...2017. április 01. szombat - 09:46:58 -- Egészség, egészségügy -- 0

HVG

Tizennégyezer bejelentést dolgozott fel a betegjogi szervezet.

Leginkább a hosszú betegelőjegyzési listákat, valamint az orvosok és ápolók hangnemét kifogásolják a betegek az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ (OBDK) legfrissebb felmérése szerint - számolt be róla a Magyar Idők szombati száma.

A szervezethez tavaly érkezett több mint 14 ezer bejelentés öt százalékában panaszkodtak arra, hogy hosszúak a betegelőjegyzési és betegfogadási listák, hat százalék pedig az orvosok és ápolók hangnemét nehezményezte. A beteglistákkal kapcsolatos panaszok tavaly az előző évhez képest 0,7 százalékkal nőttek.

Tovább...