Havi hírek
2017. March 13. Monday - 11:04:37 -- Közélet -- 0

Totalcar

A csepeli telepen most is áll néhány javításra váró autó. Néha összetörve hozzák vissza őket a bérlők, de az ilyesmi előfordul Prondvai-Pacsika Ferenc vezérigazgató szerint, aki egy filléres Suzukival jár, és nemrég megmentett két családot, akik nélküle a legnagyobb hidegben kerültek volna utcára. Látogatás a szegények autókölcsönzőjénél.

Feri szolgálati autóját néhány hete kibérelte valaki, és pár nap múlva törötten hozta vissza. A bérlő rendezte a kárt, de a roncs most a csepeli udvar végében várja a nem tudom mit. Kicsit szomorkodott a zsebkendőtelken működő ABKN Zrt. vezérigazgatója, mert nagyon megkedvelte a régi Swiftet.

Tovább...2017. March 13. Monday - 10:45:19 -- Blog -- 0

Kettős Mérce

Erzsébet 36 éves. Két tinédzser fiú édesanyja. Jelenleg munkanélküli. És hamarosan hajléktalan is, ha az újpesti városvezetésen múlik. Elmúlt március elseje, az önkormányzatok pedig megkezdték a kilakoltatásokat. Úgy tűnik, idén többre számíthatunk, mint korábban.

A kilakoltatási moratórium vége,  az önkormányzatok immár büntetlenül az utcára tehetik az önkormányzati szociális bérlakásokban élő rászorulókat.

Tovább...2017. March 13. Monday - 10:30:12 -- Zene -- 0

24 HU

Hála Istennek a művészet játszótere nagyobb, szabadabb, izgalmasabb mint a politikáé. Ezért tisztelettel maradnánk is itt. Külön köszönet és puszi az értőknek! Április végétől folytatódik a Rock&Roll!

Így reagált hivatalos Facebook-oldalán a Quimby mindarra, ami azután történt, hogy Kiss Tibi elszavalta versét a Varangykirályról. A poszthoz az Üzenet nincs című dalukat linkelték.

Tovább...2017. March 13. Monday - 10:10:08 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

Index

Egyre szorosabb a kapcsolat a telefonunk és köztünk.


Tovább...2017. March 13. Monday - 09:53:35 -- Időjárás -- 0

Origo

Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk: északnyugaton lehet a legtöbb napsütés - írja a Köpönyeg.hu. A Tiszántúl déli részén kialakulhat egy-egy zápor. Reggel -2 és +2, délután 9 és 12 fok között alakulhat a hőmérséklet. Az északi szél többfelé lesz élénk.

Kedden ragyogó napsütés várható, csak néha növekszik meg a felhőzet. Csapadék nem alakul ki. Reggel 0, délután 12 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán, nemzeti ünnepünk napján ÉNy felől felhősödésre van kilátás, de inkább csak északon fordulhat elő néhol zápor. Többfelé megélénkül, északon meg is erősödik az ÉNy-i szél. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délután már 10 és 16 fok között várható a hőmérséklet.

Tovább...