Havi hírek
2017. March 04. Saturday - 11:15:51 -- Időjárás -- 0

vs.hu

Akár 20 fokra is számíthatunk.

Szombaton napos, fátyolfelhős és szeles időre számíthatunk. Csapadék nem lesz. A déli szél többfelé megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik. 14 és 21 fok közötti igazi tavaszi hőmérséklet valószínű. Erős melegfronti hatás lesz.

Vasárnap erősen felhős lesz az ég, csak rövid időszakokra bukkan elő a nap. Szórványosan lehet eső, záporeső. A déli szél erős maradhat. 15 fok körüli értékeket mérhetünk délután. Hétfő n marad a borongós idő, és több helyen, több alkalommal lehet záporeső. A 11 fok köré süllyed a hőmérséklet csúcsértéke. Kedden csökken a felhőzet, már csak futó zápor fordul elő.

Tovább...2017. March 04. Saturday - 10:52:45 -- Egészség, egészségügy -- 0

HVG

Etikai vizsgálat kezdődik azon a klinikán, ahol egy ügyeletes szülész 160 ezer forintot kért egy nőtől.

A kismama történetét a Másállapotot a szülészetben Facebook-csoport tette közzé. A nő, aki sürgősségi császárral szült, miközben a választott orvosa szabadságon volt, azt írta: "Este műtöttek, reggel az őrzőben éppen az ágy szélére másztam ki, amikor megjelent a főorvos.

Tovább...2017. March 04. Saturday - 10:41:08 -- Belföld -- 0

168 Óra Onlina

Prekárius, prekaritás, prekariátus – a nyugati társadalomtudományok e gyakran használt szakkifejezései nálunk eddig nem vertek gyökeret. Pedig amire utalnak, számunkra is nagyon ismerős. Hónapról hónapra élő emberek, alacsony fizetések, bizonytalan foglalkoztatás, rendszertelen munkaidő, a létbiztonság tömeges megrendülése. Mindez csak Nyugaton új tapasztalat. Mit kezdjünk e problémákkal? Az Új Egyenlőség elemzése.

Tovább...