Havi hírek
2017. March 02. Thursday - 10:55:03 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Gépnarancs

37 719-en nem vették át vagy nem keresték az utalványokat a postán. 11 452 esetben küldték ki újra, de nem tudni, hogy ezekkel mi lett.

Bár az akció lezárult, az érintett hivatalok és állami szervek továbbra sem árulnak el részleteket a nyugdíjasoknak adott karácsonyi Erzsébet-utalványokról.

Tovább...2017. March 02. Thursday - 10:32:47 -- Közélet -- 0

24 HU

Magyarországon a lakosság 10 százaléka nem tudja rendesen fűteni a lakását pénzhiány miatt, és rengeteg ingatlanban nincs fürdőszoba vagy vécé, ellenben beázik a tető


Tovább...2017. March 02. Thursday - 10:23:47 -- Kultúra -- 0

24 HU

A tavaly tavasszal stroke-on átesett Kossuth-díjas színművész pár közeli baráton kívül még mindig senkit nem enged közel magához – írja a Hot! magazin.


Tovább...2017. March 02. Thursday - 10:20:21 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

Index

Egy ilyen program a Recuva. Csodákra nem képes, de ha még időben észbe kap, kis szerencsével megmentheti még a megmenteni valót. Ha telepítés után elindítja a programot, egy varázsló nyílik meg, amely végigvezet a folyamaton. Itt meg lehet adni, hogy milyen típusú fájlokat (fotó, videó, dokumentum, stb.) keresünk, és hol, melyik meghajtón. Ha mindenhol mindent meg akar nézni, ami még visszahozható, csak kattintgassa végig az ablakokat, és már indul is a keresés. (Később a beállításokban átállítható magyarra a felület.)

Tovább...2017. March 02. Thursday - 10:09:33 -- Időjárás -- 0

HVG

Kicsit borúsabb lesz, mint tegnap, helyenként eleredhet az eső is.

Csütörtökön nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és egész nap kisebb-nagyobb megszakításokkal erősen felhős marad az ég.

Délelőtt északon helyenként, a déli óráktól másutt is elszórtan alakul ki kisebb eső, zápor. A délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél többfelé megélénkül, északkeleten, illetve estétől Sopron környékén erős széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között várható. Késő estére 3, 9 fokra hűl le a levegő.

Tovább...2017. March 02. Thursday - 09:55:40 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Most akkor tegyük fel, hogy ez mind nem igaz, mert ilyen nem történhet Magyarországon és szerintem kizárólag a totálbrutál bulvár és szenzációhajhász újságírók kattintásvadász erőlködése hozta össze ezt a végtelenül szomorú történetet.

Egy Bács-Kiskun megyei, Felcsút nagyságú faluban egy többgyerekes család nyomorog. A házuk még nem dőlt össze, de sürgős felújításra szorul. Ameddig felesége havi 70 ezer forintért robotol, a 34 éves családapa a 2 éves, legkisebb gyerekkel gyesen van. A család helyzete elkeserítő és kilátástalan.

Tovább...