Havi hírek
2017. január 29. vasárnap - 11:16:26 -- Életmód -- 0

24 HU

Egyszer örök hűséget fogadott egy lánynak, aki izomsorvadásban szenvedett. Szerették egymást, míg a halál el nem választotta őket, Krisz hét évvel ezelőtt bekövetkezett haláláig. Hosszú ideig gyászolta őt, és bár nem volt könnyű, de Attila rengeteg szálat elvarrt, amellyel emlékeihez kötődött. Tavaly több alkalommal járt a kórházban, majdnem minden betegségéből kigyógyították, egy nagy gondját kivéve.

Társat szeretne, mert egyedül élni nem jó.

Miután még a szíve is megerősödött, és jobban van, mint valaha, házassági hirdetést adott fel, és arra kért mindenkit, hogy ossza meg a Facebookon, hogy megtalálja azt, akivel szeretné az életét leélni.

Tovább...2017. január 29. vasárnap - 10:29:51 -- Érdekes -- 0

24 HU

Van isten? Mi az, hogy pillanat? A relativista ezt is megmondja. Matiné az Alibi friss számából.

A relativitáselmélet – amiből 1970 óta élek – arra tanít minket, hogy a most nem választható el az itt-től, vagyis két különböző helyen nem ugyanaz a most.

Sőt igazából azt sem tudjuk, hogy az itteni most a másik helyen mikor van.

Tovább...2017. január 29. vasárnap - 10:23:41 -- Érdekes -- 0

Népszava Online

A vártnál sokkal több, 6-8 ezer ember élt a BalatonÁtcsúszás lehetőségével, és kelt át a befagyott tavon szombaton - nyilatkozta Kardos Gábor ötletgazda.

A nyári főszezont is túlszárnyaló tömeg lepte el az északi parti Badacsony és a déli parti Fonyód strandjait, az átcsúszás 5,2 kilométerre lévő két végpontját. Az átkelőkből, akik közül sokan különféle téli sporteszközökkel tették meg a távot, szinte élőlánc alakult ki a két strand között

Tovább...