Havi hírek
2017. január 24. kedd - 12:38:47 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Népszava Online

Sokasodnak a nyugdíjrendszer körüli gondok, de a kormány még tárgyalni sem akar a kérdésről. Összefoglalónkban áttekintjük, és szakértő segítségével értékeljük a feszültségeket és az eddig felszínre került megoldási ötleteket.

A nyugdíjasok megélhetési nehézségei, a nyugdíjminimum elviselhetetlenül alacsony összege, az alapnyugdíj bevezetésének lehetőségei, a nyugdíjba készülőkre váró rugalmatlan rendszer szükségszerű átalakítása, a „Nők 40” visszásságai, a fiatalabb korosztályok hézagos öngondoskodása, a nyugdíjemelés mértéke, egy másfajta emelési módszerre való áttérés vagy inkább visszatérés lehetőségei...

Tovább...2017. január 24. kedd - 11:19:20 -- Blog -- 0

Ténytár blog

A 2016-os év korántsem a kormány tervei szerint alakult, és már az első negyedévben bebizonyosodott, hogy a „magyar gazdasági csodát” az uniós források tartják lélegeztetőgépen. A GDP-növekedés 2 százalék körül alakulhatott - a tényleges éves adatokat még nem közölte a KSH -, ami elmarad az azt megelőző évek 3 százalék körüli növekedésétől, és a kormánypárt várakozásától.

Tovább...2017. január 24. kedd - 11:12:51 -- Politika -- 0

Pesti Bulvár

2018-ig már új pártot, ami labdába tud rúgni lehetetlen létrehozni.

2018-ig a jelenleg meglévő pártok már nem fognak erősödni – de fognak az egymás ócsárolása miatt gyengülni. Ne higgyétek, hogy a gyengüléssel a saját pártotok erősödik! Dehogy. A választópolgárnak elmegy a kedve az egész politikától és még többen maradnak otthon, mint eddig. Pedig utálják az Orbán kormányt nagyon sokan!

2018-ig egyetlen lehetőségünk van a kormányváltás eléréséhez. Az, hogy azonnal abbahagyjátok az egymással való csatározást.

Tovább...