Havi hírek
2017. január 20. péntek - 11:52:10 -- Időjárás -- 0

24 HU

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken az északkeleti, keleti területeken napközben felhősebb lesz az ég, néhol az éjszaka képződött köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet is megmaradhat


Tovább...2017. január 20. péntek - 10:54:02 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

Nyugat.hu

Nemrég egy olvasónk érdekes problémával fordult hozzánk. Magyarországon 2017. január 1-én 27 százalékról 18 százalékra csökkent az internet áfája, tehát az új év óta kevesebbet kell fizetnünk érte. Olvasónk is megkapta az idei első számláját, de meglepődve látta, hogy alig csökkent a befizetendő összeg a tavalyihoz képest. Mint mondta, eddig kedvezményes áron használhatta a szolgáltatást, de a kedvezmény januárban megszűnt.

Eddig 3799 forintot fizetett, januárban pedig 3769 forintról érkezett neki számlája. Csökkenés azért így is történt, de ez kevesebb, mintha az eredeti árból levonták volna azt a 9 százalékot, hiszen akkor 3457 forintot kellett volna befizetnie. Olvasónk be is hozta erről az értesítést, ez állt benne:

Tovább...2017. január 20. péntek - 10:06:42 -- Blog -- 0

Föld S. Péter írása

Szóval, elnézést, ha elsőre barátságtalannak látszik a kérdés, tényleg igyekszem udvariasan fogalmazni, de azért Ön is beláthatja, hogy nem megkerülhető, amiről kérdezni szeretnék. Szóval: Önök tényleg annyira fantasztikusan zseniálisak, mint amilyennek én látom, vagy még ennél is sokkal nagyszerűbbek?

– Államtitkár úr, tudom, hogy kemény a kérdés, amit most fölteszek Önnek, de remélem, nem érti félre, ezért, ha megengedi, és persze, csak akkor, ha nem sértem meg, tehát akkor most venném magamnak a bátorságot, mert a magyar embereket ugyanis érdekli…


Tovább...