Havi hírek
2017. január 10. kedd - 10:47:16 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

24 HU

Mást mond a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda, és mást a posta arról, hogy mi lesz azokkal az Erzsébet-utalványokkal, amiket még nem tudtak kézbesíteni a nyugdíjasoknak.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda még pénteken azt közölte a Magyar Nemzettel, hogy a belföldön élő jogosultak 98 százaléka megkapta és átvette az utalványt. Hozzátették: január 15. után a Magyar Posta újra megkísérli a kézbesítést, január 31-ig pedig bárki jelezheti, hogy ő is jogosult az ellátásra.

Tovább...2017. január 10. kedd - 09:37:13 -- Blog -- 0

Kapcsolat.hu

Több mint másfél év kálvária után, a bíróság elrendelte a hangzatos nevű, de annál haszontalanabb,  Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet /ESZOSZ/ felszámolását, és végre-tavaly decemberben-- megkezdődött a kormány bérgarancia alapjából a közel 3000 volt munkavállaló elmaradt bérének--a jogszabályok figyelembevételével--történő rendezése. Eddig már sok százan jutottak  az elmaradt járandóságukhoz. A bérgarancia alapban a szükséges forrás a rendelkezésre áll, mindenkire sor kerül, függetlenül attól, hogy korábban fordult e bírósághoz vagy sem.Megy minden a maga útján, sok csald számára ismét felcsillant a remény az emberi életre.

Tovább...