Havi hírek
2017. január 05. csütörtök - 11:52:06 -- Egészség, egészségügy -- 0

Népszava Online

A sok területen romló egészségügyi statisztikák ellenére a kormány nem indít átfogó változásokat az ágazatban. A Fidesz a választások előtt nem mer szembe menni az orvosokkal, nem akarja rontani helyi jelöltjei esélyeit. Közben azonban érik az összefogás a terület civil szervezetei és szakértői között, szerintük sürgősen lépni kellene, mert az ellátás mai szerkezete nem hatékony, viszont nagyon drága.

A kormány 2017-ben kiemelt célnak tekinti a népegészségügyi programok tervezését és megvalósítását – ezt üzente az egészségügyi államtitkárság január 1-jén kiadott közleményében. Az évszám tetszés szerint átírható az utóbbi évtized – sokak szerint akár az utóbbi negyedszázad - bármelyik évére.

Tovább...2017. január 05. csütörtök - 11:39:24 -- Időjárás -- 0

HVG

Az egész Dunántúlra, Pest megyére és három északkeleti megyére is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) csütörtökön az erős szél miatt.


Tovább...2017. január 05. csütörtök - 09:39:37 -- Blog -- 0

Ténytár blog

2016-ban ismét bebizonyosodott: a Fidesz számára nem az a legfontosabb, hogy a magyar lakosság életminősége miként alakul, hanem az, hogy elhitessék, az elmúlt években mindenki jól járt a különböző intézkedéseknek köszönhetően, miközben a kormány mindent megtett, hogy megvédje a magyarokat. Ennek apropóján a Ténytár összegyűjtött 2016-ból tíz fontos grafikont, amelyek jól bemutatják a fő eseményeket, valamint az ország valós helyzetét.

Tovább...