Havi hírek
2017. január 03. kedd - 11:27:37 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

24 HU

Tavaly a rendőrség koncentrált fellépése miatt csökkent az unokázós csalások száma, ám mint a Magyar Idők cikkéből kiderül, a csalóknak van még néhány trükk a tarsolyukban, hogy rászedjék az időseket.

A bevett módszer ugye az, hogy először telefonálgatnak, így derítik ki, hol élnek idősek, aztán utánanéznek a családi hátternek, és ha van unoka, rá és többnyire balesetre hivatkozva csalják ki a nyugdíjasok pénzét.

Tovább...2017. január 03. kedd - 11:25:02 -- Egyéb -- 0

24 HU

Szokatlanul sok a kóbor kutya szilveszter óta. Az önkéntes állatmentőknél már több, mint 600 állatot regisztráltak. Csak minden harmadikat sikerült hazajuttatni.

Pintér Attila, a harmadik éve működő Szilveszteri Állatmentő Ügyelet vezetője a 24.hu-nak elmondta, míg korábban szilveszter után egy hét alatt 1000 kóbor állatot jelentettek, idén már másodikán este 600-nál tartott a lista. 200 kutya került haza eddig.

A csoport Facebook oldalán a talált, illetve keresett állatok fotóit közzétették30 önkéntes folyamatosan adminisztrál, telefonál és kutyákat fog be.

Tovább...2017. január 03. kedd - 10:01:14 -- Blog -- 0

Ténytár

Bár már eltelt néhány nap az új évből, mi mégis megidéznénk az elmúlt esztendőt: ma legolvasottabb tavalyi blogjainkat gyűjtöttük egybe, ezután a legolvasottabb Ígéretmérőket, Hantákat és Szélkakasokat idézzük fel, majd végül 2016 legnépszerűbb elemzéseinket mutatjuk be.

Most tehát ahelyett, hogy szubjektív listákat állítanánk össze saját írásainkból, inkább sorra vesszük azokat a témákat, amelyeket Ti a legérdekesebbnek találtatok.

Írásainkban sokat foglalkoztunk a TV2 sorsával, hogyan szállta meg a csatornát a Fidesz. A közmédia hamisításainak összegyűjtése szintén sok olvasót vonzott az elmúlt esztendőben.

Tovább...