Egy kuckó nyugdíjasoknak
2014. május 07. szerda - 07:35:47 -- Életmód -- Hozzászólás: 0

Egy csomag szódabikarbóna talán még 200 forint sincs, ám ez mit sem von le a fehér por sokoldalúságából. A szódabikarbóna a haj- és fejbőr, a kéz és a köröm ápolására, a fog fehérítésére , az arc és a test hámlasztására is tökéletes természetes alternatívát nyújt. Így használd a különféle szépségápolási problémakörökre!

FeminaTovább...

A magyar versenyző hétfő délután a fergeteges sikerű főpróba után, amikor először énekelhetett nagy nyilvánosság előtt a dán arénában, azt nyilatkozta a Blikknek, hogy felpumpálta a közönség.
– Hihetetlen volt, tomboltak, ordítottak, skandálták a nevem, és azt, hogy Hungary! Nagyon jó érzés volt, szinte felpumpáltak, mire a refrénhez értem – áradozott András, aki nagyon jól érezte magát.

Blikk

2014. május 06. kedd - 21:22:22 -- Média -- Hozzászólás: 1

Alig nézik a köztévé egykor Pulitzer-emlékdíjjal elismert esti hírháttérműsorát, Az Estét – írja a Népszabadság. A műsor nézettsége évek óta csökkent, a mélypont idén április 11-én, vagyis öt nappal a parlamenti választások után volt, amikor összesen 45 ezer 840 néző volt kíváncsi Az Estére. A műsor hétfőnként még csak-csak teljesít, amely betudható annak, hogy előtte adják a bűnügyi magazint, a Kékfényt.

Kapcsolat.hu


A torta díszítő mester a malajziai Quenary Akadémiából mutatja be, hogyan válik egy egyszerű kinézetű krémes torta egy valóságos műalkotássá. Egy forgó lapon történik a forma kialakítása, majd díszítése különböző színű zselével. Ezek után gyönyörű mintákat is felvihetünk a tortára. Az biztos, hogy sok türelem és ügyes kezek szükségesek hozzá, de a végeremény mindent megér.

SztárklikkTovább...
Oldal:  1 2 3 ... 585 586 [587]