Egy kuckó nyugdíjasoknak

Már április végére teljesült az egész évre tervezett hiány 97 százaléka. A deficit-adatokat szerdán hozta nyilvánosságra a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az MSZP szerint a túlszaladt hiány miatt akár megszorítások is lehetnek. Elemzők is kiigazításokkal számolnak, de ők azt mondják: drámai intézkedésekre nem kell készülni.

ATV

2014. május 08. csütörtök - 08:24:12 -- Időjárás -- Hozzászólás: 0

Délután viszont futó záporokra számíthatunk, és egyre melegebb lesz, vasárnapra már 27 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Hír24


Ha nem kóstoltad még a quinoát, itt az ideje, hogy kipróbáld - imádni fogod! Dél-Amerikában már 7 ezer évvel ezelőtt ismerték és szerették, főképp a gabonák anyjaként emlegették a quinoát. Fehérjetartalma nagyon magas, a szervezet számára szükséges aminosavak megfelelő mennyiségben és arányban fordulnak benne elő. Diétázóknak is érdemes fogyasztani, mivel kiváló rostforrás.

LifeTovább...

Komplett, magyar nyelvű víruskereső, amely egyaránt alkalmas a levelek (POP3, IMAP4, SMTP), P2P, Web Shield, IM,valamint a háttértárolók teljes ellenőrzésére. Beállíthatjuk a keresés időpontját, az online adatbázis frissítését, az állandó védelmet és annak hatékonyságát. Otthoni, nem üzleti célra a program regisztrálása ingyenes, regisztrálás után pedig 1 évig a használtató.

Origo Szoftverbázis


Szerencsére ma már itthon sem csak konzerv formájában juthatunk hozzá, és noha a friss gyümölcs megpucolása nem a legegyszerűbb feladat, megéri a fáradtságot, mert az ananász nem csak hihetetlenül finom, de egészséges, ráadásul a fogyást is elősegíti. Megmutatjuk, hogyan!

Bien.huTovább...

Jelentős volt a különbség a budapesti pincér és pultosként dolgozó Lajos, valamint a szeghalmi kávézóban felszolgáló, Eszter jövedelme között is: míg Lajos jövedelme havi szinten nettó 150 ezer forint, addig vidéki kollégája, Eszter alig 80 ezer forintot keres. Virág jó néhány év szakmai tapasztalattal a háta mögött Monoron dolgozik fodrászként és átlagosan 225 ezer forintot keres egy hónapban.

Privátbankár 


Daniéle Thompson: Épp pészach volt, amikor az előző filmemet csináltam. Egy kávéházi jelenetet forgattunk: Dany Boonnak egy croissant-t kellett ennie. Látom rajta, nagy kínban van, kérdezem, mi baj. Mire Dany, hogy ő pészachkor croissant-t nem vesz magához. De hát maceszt mégsem ehetsz a kávéhoz!

Magyar Narancs Online

Oldal:  1 2 3 ... 585 [586] 587