Egy kuckó nyugdíjasoknak

Hírek - Kategória 'Politika'

2017. július 13. csütörtök - 08:51:39 -- Politika -- 0
24 HU

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden meglepetésinterjút adott az Egyenes Beszédben Rónai Egonnak. Balog miniszter látványosan nem érezte a határait, mondott néhány egészen megdöbbentőt.

Például azt, hogy nem azon kellene lovagolni, hogy Magyarország vezető szívklinikáján nincs CT, inkább örülni kéne annak, hogy a másik kórházban van, még ha nyitott mellkassal is szállítják oda át az embereket. 

Valamint azt, hogy

Aki tehetősebb, az meg tud olyan dolgokat is vásárolni, amiket mások nem.

Tovább...

HVG

De ahogy az utcákon, az internetes megosztásokban sem feltétlen úgy, ahogy a kormányzati propaganda szeretni. Íme egy újabb adag a legjobbakból.


Tovább...

24 HU

Mától bátor lesz, bármi történjék, felfedi kilétét is, amikor leírja véleményét a félelem kufárairól.

Korábban névtelenségét kért, amikor Orbán Viktornak írt nyílt levelet, de már nem akar félni, névvel vállalta írását, amit változtatás nélkül közlünk.

Lukácsi Krisztina: Félelem

Megyek az utcán és mit látok? Plakátokat. Óriási plakátokat. Azt hirdetik, hogy Brüsszel, meg Soros meg a jó ég tudja kik nagyon rosszak, veszélyesek.

Én meg szép lassan elkezdek félni. Hogy kitől, azt nem tudom, hiszen nem igazán láttam még őket. Én csak azt látom, hogy sok-sok minden épül és ott van mellette a plakát, hogy ezt EU-s támogatásból, Brüsszel támogatásával építik. Meg tudom, hogy mennyi mindenki – akik a mai kormány tagjai – tanultak Soros György pénzén, az ő támogatásával.

Tovább...

HVG

A hivatalosan Grúziához tartozó, de attól függetlenedni akaró Abháziában nemzetközi elfogatóparancsot sem nagyon lehet érvényesíteni.


Tovább...

2017. július 03. hétfő - 09:01:09 -- Politika -- 0
Népszava Online

Újabb ötmilliárdos kommunikációs kampányban folytatja az Orbán-kormány az egyoldalú nemzeti konzultációját. A gigaösszegű népbutítás főellensége ezúttal Soros György.

Tovább...

2017. július 02. vasárnap - 08:51:35 -- Politika -- 0
Pesti Bulvár

Sőt: a korrupció növekedését is elismerik.

Az emberek 71 százaléka úgy látja, a felcsúti gázszerelő-polgármester, aki egy év alatt százmilliárd forinttal növelte a vagyonát, Orbán Viktornak köszönheti a meggazdagodását – derül ki abból a reprezentatív kutatásból, amelyet a Republikon Intézet készített a 24.hu megbízásából.

Ebben a kérdésben elég nagy az egyetértés még akkor is ha pártpreferenciák mentén vizsgáljuk.

Tovább...

168 Óra Online

„Én egy zongoracipelő vagy sok­­szor maga a zongorista vagyok. A vadnyugati kocsmákban állítólag ki volt írva, hogy kérjük, a zongoristára ne lőjenek. Elsősorban ügyvéd vagyok, két gyermek édesapja, aki sohasem élt a politikából...."


Tovább...

2017. június 27. kedd - 09:27:48 -- Politika -- 0
Népszava Online

Nagyon örülök a miniszterelnök kijelentésének, de messzemenő következtetést nem vonok le belőle – nyilatkozta Molnár-Gazsó János, a Vitézi Rend elnöke és főkapitánya a Népszavának. Orbán Viktor korábban olyan kollaboráns politikusnak nevezte Horthy Miklóst, aki nem méltó rá, hogy az utókor szobrot emeljen a tiszteletére.


Tovább...

2017. június 22. csütörtök - 07:45:36 -- Politika -- 0
Népszava Online

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke reméli, jobb belátásra bírják a menekültek fogadását elutasító Magyarországot is.


Tovább...

HVG

Már van gyanúsított az ügyben, a 24.hu szerint azonban a rendőrök még június elején is hazugságvizsgálóra kötöttek kihallgatottakat.

A Pannon Lapok Társasága (PLT) ősszel beolvadhat a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Mediaworksbe – tudta meg a 24.hu. A Mediaworks tavaly vásárolta meg a vidékilap-kiadót, a két cég pedig jogilag különálló maradt, ez azonban hamarosan megváltozhat, amit a PLT ügyvezetője jelentett be nemrég a dolgozóknak.

Ahogy szorosabbá válik a kapcsolat a két cég között, várhatóan lecserélik majd a PLT-nél most használt, HUP nevű integrált szerkesztőségi rendszert.

Tovább...

Oldal:  [1] 2 3 ... 47 48 49