Egy kuckó nyugdíjasoknak

Hírek - Kategória 'Sport'

2017. július 14. péntek - 07:52:16 -- Sport -- 0
Népszava Online

Ma kezdődik a több mint két hétig tartó budapesti és balatonfüredi vizes világbajnokság. Összeállításunkban megtalálja a magyar indulók névsorát, és az összes verseny időpontját


Tovább...

24 HU

Egyáltalán nem annyiba került a budapesti vizes világbajnokság, mint amennyit a szervezők eddig bevallottak: sokkal többe.

Az Index szerint Seszták Miklós, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke és a többi, az esemény körül bábáskodó politikus eddig elfelejtett beszámolni arról a nettó 30 milliárd forintos plusz kiadáscsomagról, amibe a tévés közvetítéséhez szükséges technológiák, valamint az internetes kapcsolat és wifi hálózat kiépítése került. Sőt, hallgattak arról is, hogy mennyiért szerezték be a rendszer működtetéséhez szükséges szoftveres hátteret, illetve a résztvevőknek kiosztott 1400 mobiltelefont és 600 laptopot.

Tovább...

2017. július 09. vasárnap - 07:58:33 -- Sport -- 0
Népszava Online

CeeLo Green lép fel a július 14. és 30. között Budapesten és Balatonfüreden zajló vizes világbajnokság megnyitóján, miután a skót énekesnő, Emeli Sandé egészségügyi problémákra hivatkozva lemondta fellépését.

Káel Csaba, a nyitó- és záróesemények főrendezője, a Müpa vezérigazgatója a július 14-i megnyitóról tartott szombat esti budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte: nem egy koncertről van szó, hanem egy nagyon átgondolt, felépített összművészeti produkcióról, amelynek része egy világsztár fellépő.

Tovább...

2017. július 02. vasárnap - 08:48:17 -- Sport -- 0
168 Óra Online

Négy nap után öt elsőségnél tart Késely Ajna az izraeli Netanyában zajló junior úszó Európa-bajnokságon.


Tovább...

2017. június 03. szombat - 08:10:04 -- Sport -- 0
Index

1967 június 3-án, pont 50 éve született Darnyi Tamás, négyszeres és minden idők legsikeresebb olimpiai bajnok magyar úszója. Bár népszerű úszóiskolát üzemeltet, a sajtó és a nyilvánosság számára gyakorlatilag láthatatlan életet él.

Legutóbb a vizes vb miatti uszodabezárások miatt került olyan helyzetbe, hogy beadta a derekát, és nyilatkozott nekem, mert Hosszú Katinkáék miatt a Hajósból nem tudta úszónövendékeit átvinni a Dagályba.

Tovább...

2017. április 01. szombat - 07:59:07 -- Sport -- 0
24 HU

Puskás Ferenc magyarországi karrierje hű tükre a 20. század ellentmondásos szocializmusának. Istenből "rendszeridegen közellenség" lett, majd méltó helyére került és még életében legendává vált. Portré.

Tovább...

2017. január 14. szombat - 10:32:50 -- Sport -- 0
Index

Mick Schumacher, Michael Schumacher 17 éves fia idén a Forma-3-ban folytatja, ahonnan Max Verstappen és a Williamsnél idén bemutatkozó Lance Stroll egyből a Forma-1-be került. Emiatt már Bernie Ecclestone-nál is szóba került a neve, most pedig apja egyik volt sikercsapatával, a Ferrarival kapcsolatban emlegetik.

Nyilván követjük a lépéseit. Idén még közelebbről láthatjuk, mert a fiatal kínai versenyzőnk csapattársa lesz a Prema-csapatnál. Nem tudom, mit tervez később, de ha a Ferrari-akadémiához akarna csatlakozni, vörös szőnyeggel várjuk.

Rivola szerint nem csak a pályán, de az életben is figyelemre méltó, amit a kis Schumacher tesz.

Tovább...

2017. január 09. hétfő - 09:45:15 -- Sport -- 0
Népszava Online

Fa Nándor magyar idő szerint hétfő reggel megkerülte a Horn-fokot a Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.  A magyar versenyző honlapjának bejegyzése szerint 1985 óta immár ötödik alkalommal sikerült elérnie Dél-Amerika legdélebbi pontját, másodszor a magyar tervezésű és építésű hajójával, a Spirit of Hungaryval.

Fa Nándor 64 nap, az elméleti versenytáv 71 százaléka után a nyolcadik helyen halad az egyszemélyes, megállás és kikötés nélküli versenyen, hátránya 4175 tengeri mérföld az éllovashoz képest. A francia Armel Le Cleach és a brit Alex Thomson már átszelte az Egyenlítőt és az Atlanti-óceánon hajózik Európa felé. A mezőny utolsó tagja nemrég hagyta el Tasmániát. A mezőnyt eredetileg 29 hajó alkotta, de már csak 18 van versenyben.

Tovább...

2016. december 08. csütörtök - 10:33:53 -- Sport -- 0
Propeller

Hosszú Katinka két aranyérmet szerzett az úszók rövidpályás világbajnokságának szerdai napján a kanadai Windsorban.

A háromszoros olimpiai bajnok klasszis – aki a keddi nyitónapon 400 méter vegyesen nem talált legyőzőre, valamint 200 méter gyorson második lett – ezúttal 200 méter pillangón és 100 méter háton diadalmaskodott.

Tovább...

2016. december 03. szombat - 10:27:03 -- Sport -- 0
24 HU

December 6-án kezdődik a kanadai Windsorban a rövidpályás úszók világbajnoksága, a magyar csapat szerdán utazott el – aznap mondott le a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke, Gyárfás Tamás.

Tovább...

Oldal:  [1] 2 3 4 5 6