Egy kuckó nyugdíjasoknak

Hírek - Kategória 'Belföld'

2017. július 10. hétfő - 08:23:50 -- Belföld -- 0
24 HU

Alig akad a balatoni fizetős strandok között olyan, amelyik nem emelte idén a főszezonra a belépők árait. A drágulás ráadásul nem is visszafogott, több helyen 30 százalékos emeléssel is találkozott az Azénpénzem.hu.


Tovább...

2017. július 06. csütörtök - 07:27:05 -- Belföld -- 0
168 Óra Online

Az átadás óta eddig 53 olyan nap volt, amikor senki nem utazott rajta. Tavaly kétszázalékos volt a kihasználtsága.

Amióta tavaly májusban átadták, 53 olyan nap volt, amikor senki nem utazott a felcsúti kisvasúton. Ebből hét napon mégis útnak indították úgy, hogy egy lélek sem ült rajta mozdonyvezetőn és a kísérő személyzeten kívül – derítette ki az ATV Híradója. Csak tavaly októberben akadt hat olyan nap is, amikor senkit nem érdekelt annyira, hogy jegyet váltson rá.

Tovább...

2017. június 15. csütörtök - 08:31:32 -- Belföld -- 0
Index

A Blikk szerint közel 10 éve, a Bors szerint 8 éve feküdt holtan a nappaliban az a férfi, akinek lakását a holttestével együtt árverezték el Szolnokon.

A Blikk azt írja, az 50 éves R. Gábort a szomszédok furcsa embernek ismerték, akinek korábban valamilyen katonasággal kapcsolatos munkája lehetett. Az egyik szomszéd utoljára 2008 nyarán látta. Később több lakógyűlésen is felmerült, hogy mi lehet a férfival. Többen azt gondolták, hogy elköltözött, vagy otthonba vitték.

A lakást később elárverezték. A Bors azt írja: az új tulajdonosok a végrehajtók, rendőrök és egy lakatos társaságában érkeztek kedd délelőtt a Puskás Tivadar körúti lakáshoz. Kopogás és csöngetés után egy szakember néhány perc alatt kinyitotta az ajtót.

Tovább...

Index

Polt Péter 24 éves lányát, Polt Petrát bruttó félmilliós fizetésért vette fel Polt-Palásthy Marianna az MNB-be, erre jön rá még nagyjából havi 40 ezer forint béren kívüli juttatás, tudta meg a 24.hu.


Tovább...

!!444!!!

A Magyar Idők kérte ki az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökének véleményét a kormány panelvisszabontási ötletéről. Koji László két problémát említett a lapnak: 

  1. Mivel a magyar cégek eddig csak teljes bontást végeztek ilyen épületeknél, ezért alapos tervezésre, ahhoz pedig kellő időre lenne szükség.
  2. Drága.

Koji szerint az emeletek visszabontásának, és a meglévő lakások felújításának költsége

egy új építésű lakás bekerülési költségének legalább 80 százalékára rúgna.

Tovább...

2017. június 07. szerda - 08:57:03 -- Belföld -- 0
24 HU

A férfit a közelmúltban levélben arról értesítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, hogy ötezer forintot kell befizetnie végrehajtási költségként, mert két forintos adótartozása van – írja a Bors.


Tovább...

2017. június 05. hétfő - 07:57:21 -- Belföld -- 0
Vasárnapi Hírek

Százezreket telepítene ki Orbán - Akár 4 ezermilliárdba is kerülhetne Orbán új panelötlete, amit azonban a kormány nem részletez. Repkednek az ötletek a blokkházak felső szintjének visszabontásáról, szakmai megoldás senkit nem kísért meg.

öbb olimpia költségébe kerülne, gazdasági és társadalmi hasznossága kétséges, ráadásul egyelőre nem tűnik többnek politikai blöffnél az – az Orbán Viktor által is felkarolt – ötlet, miszerint visszabontanák a panelházak felső szintjeit. (Az ott élőket pedig téglalakásokba, kertvárosi házakba költöztetnék.) A Hódmezővásárhely egyik tízemeletes paneljében kísérleti jelleggel elindított unortodox program egyelőre csak néhány tucat embert érinthet

Tovább...

168 Óra Online

A napokban a döntés előtti utolsó pillanatban hiúsult meg Szigetszentmiklós legnagyobb háziorvosi praxisának betöltése. Kiderült ugyanis, hogy a jelölt egy olyan nőgyógyász, akit korábban páciensei molesztálása miatt jogerősen elítélt a bíróság.

Az ügyről Csizek Csaba, a helyi Buckai Szövetség Egyesület elnöke írt a blogbejegyzésében. „Józan doktor úr hatalmas praxisa megüresedett az elismert háziorvos halála miatt. Így új orvost kerestek annak betöltésére. Ennek megszavazása lett volna a testületi ülés egyik napirendi pontja.”

Tovább...

2017. június 01. csütörtök - 08:57:52 -- Belföld -- 0
Népszava Online

Szeptembertől közli a KSH a tavaly októberi „kis népszámlálás” részleteit, amelyek irányt mutathatnak a voksolásra készülő pártoknak.


Tovább...

2017. május 30. kedd - 08:53:15 -- Belföld -- 0
Népszava Online

A Fidesz-kormány nemrég támogatta, ma elutasítja az ártalomcsökkentést a drogprevencióban, s csaknem kétmilliárdból szervez elrettentő kampányt.

Totális félreértése a hatékony drogpolitikának a kormány terve, amelyben - fittyet hányva a szakmai véleményekre - az elrettentés eszközéhez nyúlnak, hogy megóvják a fiatalokat a kábítószerektől.

Tovább...

Oldal:  [1] 2 3 ... 56 57 58