Egy kuckó nyugdíjasoknak
24 HU

A 145 éves indonéziai Mbah Gotho kezében személyi igazolványával az indonéziai Sragenben lévõ otthonában 2016. augusztus 29-én. Mbah Gotho lehet a világ legöregebb embere, ha az illetékes indonéz hivatalon kívül harmadik fél is megerõsíti állítását. Az indonéz férfi papírokkal tudja igazolni, hogy 1870. december 31-én született. Jelenleg egy francia nõ, Jeanne Calment a korrekorder, õ 122 éves és 164 napos volt, amikor meghalt 1997 augusztusában. (MTI/EPA/Ali Lutfi)

Tovább...

Most & Itt - Föld S. Péter írása

Tudta? A Fővárosi Vízművek bármikor LSD-t csempészhetne az ivóvízbe. Ez volt a szöveg, ami a vízműveknél kiverte a biztosítékot.

Plakátjuk szövegezése teljes mértékben és komolyan alkalmas arra, hogy jelentősen negatív színben tüntesse fel a Fővárosi Vízmű Zrt. által nyújtott ivóvízszolgáltatást. Ezt írta a cég a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak eljuttatott közleményében. Majd jött a fenyegetés: Önök Társaságunk hírnevét kampányszövegükkel súlyosan megsértették. Emiatt azonnal jogi lépéseket kezdeményezünk. 

Most idézhetnénk a klasszikusokat, miszerint akinek humora van, az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes.

Még arra is, hogy LSD-t tegyen az ivóvízbe.

Tovább...

2016. augusztus 29. hétfő - 11:40:22 -- Politika -- Hozzászólás: 0
Index

„Ebben a témában különösen nehéz bármit mondani.” Ezt éppen a Mazsihisz egyik magas beosztású illetékesétől hallottuk, amikor a kvótanépszavazás miatt kerestük meg a szervezetet, de nagyon úgy tűnik, hogy az állítás általánosságban minden magyarországi egyházra igaz.

Egyértelmű iránymutatást ugyanis egyik sem adott a voksolásról. Lapunk körkérdéssel kereste meg a nagyobb magyarországi egyházakat, hogy milyen álláspontot képviselnek az október 2-i népszavazásban. Ötből ketten válaszoltak, az evangélikusok és a zsidók (róluk később lesz szó).

Tovább...

Népszabadság Online

Néhány óra alatt több száz gyűlölködő kommentár árasztotta el Orbán Viktor közösségi oldalát, miután közös képet közölt Ferenc pápával Audiencián címmel.

Személyes meghallgatáson fogadta Ferenc pápa a  magyar miniszterelnököt. A kormány bevándorló-ellenes kampányának hatását a hozzászólásokból is le lehet mérni. A kommentelők nagy többsége mind Ferenc pápáról nyilatkozik negatívan, míg a migrációellenes politikájáról ismert miniszterelnököt az egekbe magasztalja.

A legnépszerűbb hozzászólásokból válogattunk: 

„A képen látható Európa egyik legkeresztényebb embere, aki Európát védi a muszlimoktól...mellette Ferenc pápa!

Tovább...

Forrás: 24 HU

Rendesen felkavarta az állóvizet a német jegybank korhatár-emelési javaslata, amire azért van szükség, mert különben szerintük a rendszer fenntarthatatlanná válik.

Ez számunkra sem jó hír mindez, hiszen hasonló cipőben járunk, bár a lehetőségeink talán valamelyest nagyobbak. Viszont akkor is ki kell mondani, hogy a következő évtizedekben sokkal többet kell tenni ugyanazért az állami nyugdíjért. Plusz ha nem akarunk kiszolgáltatottak lenni, akkor érdemes már idejekorán a nyugdíjra célzottan takarékoskodni – írta a Bankmonitor.hu.

A németeknél ez várható

Az állami nyugdíjrendszer súlyos pénzügyi nehézségek elé néz az alacsony születésszám és a növekvő várható élettartam miatt.

Három területen is beavatkoztak, amelyek fokozatosan 2030-ig lépnek érvénybe:

Tovább...

2016. augusztus 26. péntek - 11:35:58 -- Politika -- Hozzászólás: 0
Forrás: Gépnarancs

Végtelenül kínos, hogy a jelenlegi kormány körül ilyenek sertepertélnek.


Tovább...

Oldal:  [1] 2 3 ... 448 449 450

Legújabb fórumüzenetek

Téma Témaindító Üzenetek Utolsó
Fórum: Képek, festmények
Itt-ott talált képek
marikanet 2391 KiraNeris
2016. aug. 29. h, 07:47
Fórum: Ezt olvastam...
Tudomány friss hírei
KiraNeris 935 KiraNeris
2016. aug. 29. h, 07:20
Fórum: Versek, idézetek
Versek
marikanet 1199 KiraNeris
2016. aug. 28. v, 07:46
Fórum: Zene, videók, képek, festmények, versek. BabyPiano topikja
Zene, BabyPiano
marikanet 162 KiraNeris
2016. aug. 28. v, 07:16
Fórum: Napjaink eseményei
Mi történt veled?
marikanet 10 BabyPiano
2016. aug. 17. sze, 11:35
Témák: 25 | Üzenetek: 5645 | Megtekintések: 40243

NOL-Hírmatrix