Egy kuckó nyugdíjasoknak
Nyugat.hu

A művésznő pénteken videoüzenetben jelentette be, hogy a levelet eljuttatta Szombathely polgármesteréhez.

Jordán Tamásnak, a Weöres Sándor színház igazgatójának újraválasztásáért alakult már Facebook-csoport, kiállt mellette a társulat, Törőcsik Mari a Nemzet Színészeinek támogatását videoüzenetben továbbította, a budapesti Örkény Színház és a székesfehérvári színház is közleményben támogatta Jordánt, csütörtökön szimpátiatüntetést tartanak Jordán támogatói.

Tovább...

Népszava Online

- Fontos lenne, hogy a közismert emberek táplálják azt az egészséges hozzászólás-kultúrát, miszerint igenis vannak közös ügyeink, és a közös ügyeinkbe nekünk, állampolgároknak is van beleszólásunk.


Tovább...

2017. február 27. hétfő - 10:56:42 -- Nyugdíj -- Hozzászólás: 0
Népszava Online

A köztévé is rendszeresen tudósít arról, hogy 2016-ban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bére 7 százalékkal emelkedett, 2017-ban már 10 százalékos lesz a növekedés, eközben a kegyes állam a nyugdíjasok ellátmányát 1,6 százalékkal emelte. Ez jelzi, hogy a kormány a nyugdíjasokat csupán egy megtűrt társadalmi rétegnek tekinti. A kisnyugdíjasok növekvő nyomora nem érinti meg a kormánypártokat. Amikor az ellenzék a problémát felveti, cinikus válaszuk: az  MSZP-SZDSZ kormány elvette a tizenharmadik havi nyugdíjat. A Portfolio gazdasági hírforrás szerint „a nyugdíjak vásárlóértéke emelkedett.

Tovább...

2017. február 27. hétfő - 10:54:17 -- Politika -- Hozzászólás: 0
Népszava Online

Kedvenc miniszterelnökünk beszédet tartott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Most hagyjuk is, hogy megint mekkora hülyeségeket mondott, amikor a szovjet és magyar kommunisták bűneire emlékezve is a Nyugatot kezdte el ostorozni, koncentráljunk csak a mögötte lévő feliratra: "Hol sírjaik homorultak..."

Tovább...

2017. február 27. hétfő - 10:02:38 -- Közélet -- Hozzászólás: 0
ACNews

Megdöbbentő körülmények között él Szilágyi István, aki megannyi filmben és színpadi darabban játszott már az elmúlt 50 évben. Az idős színész az otthonában látta vendégül az AcNews-t, és elárulta: milyen súlyos betegség gyötri már több mint egy éve, ami miatt dolgozni is alig tud. Pedig a munkára szüksége van, hiszen a jelenlegi nyugdíjából nem tud megélni.

Jó ideje nem lehetett már hallani Szilágyi Istvánról, a legendás színészről, aki az elmúlt 50 év során megszámlálhatatlan filmben, színpadi darabban és reklámban szerepelt már. Az ember azt gondolná, hogy egy ennyire foglalkoztatott színész luxus körülmények között él, ám ez egyáltalán nem így van. Az egykori Lópici Gáspár, az otthonában fogadott minket, ám ami a szemünk elé tárult, több volt, mint tragikus.

Tovább...

168 Óra Online

Deák Kristóf rendező és Udvardy Anna producer kapta a Mindenki című alkotásért a legjobb rövidfilmnek járó díjat a 89. Oscar-gálán helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben. Akadt óriási blama a díjátadón.

A Mindenki című alkotás az első magyar kisfilm, amely elnyerte az amerikai filmakadémia díját.

Deák Kristóf a díjat átvéve köszönetet mondott a filmakadémiának, valamint családjának és tanárainak. „Ajánlom ezt a díjat mindazoknak az embereknek, akik jobbá tehetik ezt a világot, a gyerekeknek. Próbáljuk őket jól felnevelni, hogy büszkék lehessünk rájuk” – fogalmazott.

Tovább...

Oldal:  [1] 2 3 ... 520 521 522

Legújabb fórumüzenetek

Téma Témaindító Üzenetek Utolsó
Fórum: Zene, videók, képek, festmények, versek. BabyPiano topikja
Zene, BabyPiano
marikanet 219 BabyPiano
2017. febr. 27. h, 11:25
Fórum: Képek, festmények
Itt-ott talált képek
marikanet 2696 KiraNeris
2017. febr. 26. v, 02:10
Fórum: Versek, idézetek
Versek
marikanet 1290 KiraNeris
2017. febr. 26. v, 02:08
Fórum: Mit főzzünk?
étel receptek
KiraNeris 136 KiraNeris
2017. febr. 26. v, 02:05
Fórum: Ezt olvastam...
Tudomány friss hírei
KiraNeris 1129 KiraNeris
2017. febr. 26. v, 02:02
Témák: 22 | Üzenetek: 6267 | Megtekintések: 46422