Egy kuckó nyugdíjasoknak
PCWorld

A bejegyzés szerint a közösségi kapcsolataink befolyásolják az életünket és a tetteinket is. A közösségi hálónk tükröz sok dolgot: hol élünk, milyen munkával foglalkozunk, kiket ismertünk meg, milyen hobbijaink vannak és miket várunk az élettől. 

Zuckerberg szeretné, ha a Facebook még jobbá tehetné az emberek kapcsolatait. 

A közösségi oldal mindeddig arra törekedett, hogy kapcsolatba léphessünk minden emberrel, akit már egyébként ismertünk.

Tovább...

2017. május 28. vasárnap - 08:07:07 -- Időjárás -- Hozzászólás: 0
Népszava Online

Az  előrejelzés szerint derült, napos idő várható, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. Kora reggel 10, napközben 25 fok körül alakul a hőmérséklet.


Tovább...

Bors

Egy egész országot felkavarta a kilencéves bodajki kislány tragikus halála. A kis Lilla az udvaron játszott ötéves húgával, amikor egy villám váratlanul lecsapott. Hogy ezután pontosan mi történt, a helyiek azóta is találgatják és sokan egyre biztosabbak ab­ban, nem egészen úgy történt minden, ahogy elsőre hinni le­hetett.

Mint a Bors is beszámolt róla, a vihar nem sokkal délután öt körül jött. Noha iszonyatos nagy vihar kerekedett, mint a család egyik ismerőse felidézte, a villám idején még épp csak dörögni kezdett az ég. Úgy tudjuk, az udvaron játszó gyereke ezt érzékelték, és el is kezdték összeszedni a játékai­kat. Ezek után, mint azt egy szülő a he­lyiek egy Facebook-csoportjában írta: a villám nagyon gyorsan lecsapott, de a gyermek mellé, és a kertben lévő játékszerek egyike vezethette a fe­szültséget.

Tovább...

Index

Legalábbis a TripAdvisor Traveler's Choice 2017-es listáján, amelyet az elmúlt 12 hónapban leadott értékelések és vélemények alapján állított össze az oldal.


Tovább...

HVG

Egy egyébként is feszültségteli helyzetben csalók próbálnak meg visszaélni a Telekom nevében, adategyeztetés címén.

Jól sejtettük, hogy a feltöltőkártyás ügyfeleket és rokonaikat bosszantani fogják a kormány által terrorelhárítra hivatkozva behozott új, a korábbinál jóval szigorúbb szabályok. A szabályozásnak több, a mindennapokra is hatással lévő eleme van (ezeket itt találja), a következő öt hétben a legfontosabb a kötelező adategyeztetés.

Tovább...

Oldal:  [1] 2 3 ... 654 655 656

Legújabb fórumüzenetek

Téma Témaindító Üzenetek Utolsó
Fórum: Képek, festmények
Itt-ott talált képek
marikanet 2795 KiraNeris
2017. máj. 28. v, 04:50
Fórum: Versek, idézetek
Versek
marikanet 1323 KiraNeris
2017. máj. 28. v, 03:32
Fórum: Mit főzzünk?
étel receptek
KiraNeris 148 KiraNeris
2017. máj. 26. p, 05:31
Fórum: Film
Nekem ez a film tetszett...
marikanet 72 KiraNeris
2017. máj. 26. p, 05:28
Fórum: Sütemény receptek
Torták, felfújtak, krémes sütemények
marikanet 111 KiraNeris
2017. máj. 26. p, 05:26
Témák: 22 | Üzenetek: 6528 | Megtekintések: 48980